Buna ziua!Vecinul meu are casa proprietate privata.Totul este o.k.Dar are ferestre de la unele camere in spatele casei.Este legala constructia si respectiv pozitionarea acestor ferestre.Pur si simplu toata ziua ma simt stanjenita si urmarita in curtea mea.Mentionez ca ferestrele vecinului nu au geamurile mate sau inflorate ci sunt geamuri obisnuite.CE POT FACE? SFATUITI-MA! Am ajuns sa-mi fie sila sa ies din casa.Va multumesc frumos:(:(:(:(. Distanta de la casa vecinului pana la gardul meu este de maximum 1,50 m.
Buna ziua.In urma sfatului dvs am facut plangere la politie si dupa lungi asteptari am primit suma restanta pe care fostul sot trebuia sa o achite fata de copilul sau devenit major la data de 10 iunie 2009 si va multumesc.In urma investigatiilor facute de politie, parchet etc.am aflat ca la data de 24 septembrie 2007 cand JUDECATORIA FETESTI a hotarat marirea pensiei de intretinere de la 62,50 lei la 90,00lei fostul sot avea un loc de munca stabil din 2005 el declarand atunci in fata JUDECATORULUI ca nu are venituri.Acelasi loc de munca il are si la ora actuala. As dori sa imi spuneti daca mai pot obtine ceva de la fostul sot pentru interesul copilului.Mentionez ca,,,,copilul este major din data de 10 iunie 2009 si este diagnosticat cu handicap grav din anul 1998.Va multumesc din nou.
Buna ziua! Copilul meu a implinit 18 ani in 10 iunie 2009.Este diagnosticat cu handicap GRAV.Tatal biologic afost obligat de instanta judecatoreasca la plata unei pensii alimentare de 90 ron.La ora actuala mai are de plata suma de 500 ron.Ultima plata a fost facuta in data de 2 februarie 2009.Nu am primit nici un raspuns pozitiv in urma incercarilor mele da a-l contacta.Doresc sa ma indrumati sa pot recupera suma restanta.Mentionez ca in ultimi 6 ani platile au fost neregulate si ia interval mar