Reglare acte cadastrale intabulare
Am un teren intravilan care dupa intabulare are suprafata masurata este mai mica cu 8% decat suprafata din acte. Terenul nefiind folosit de f mulți ani si gardul deteriorat, deplasat, sa trasat gresit. Am verificat planul de cadastru mai vechi al terenului vecin si din acesta rezulta vechile limite in care se regasete lipsa suprafetei de 8%.
Credeti ca e posibil sa redobandesc restituirea suprafetei lipsa?
Mulțumesc
Salut,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau cum ar trebui sa procedez pentru a primi restul de bani cuveniti in urma muncii mele.
In data de 21.11.2011 mi-am dat demisia si am plecat la alta firma, din motivul ca erau intarzieri cu salariul si mi-am gasit in alta parte un loc de munca stabil la o firma serioasa, mentionez ca banii de lichidare ar fi trebuit sa mi se dea in data de 14.11.2011, si in data de 24.11.2011 am fost informat de colegi ca se da banii si am fost sa-mi iau si eu salariul, 10 zile intarziere cu salariul.Surpriza : aveam de incasat -80 lei , am avut un salariu pe minus -80 lei si am intrebat pe ce baza mi-sa dat salariul acesta.
Mi sa raspuns ca valoarea productiei a fost de 43 % si deoarece am avut ca salariu net, jumate avans jumate lichidare de aceea am salariul atat, nu am avut niciodata absente sau concediu de cand am lucrat la ei. Restul persoanelor din firma au luat salariul 100% chiar daca productia a fost de 43%, mi s-a spus ca cine a plecat din firma va lua salariul cat s-a realizat chiar daca nu au fost comenzi de munca si nu a avut toata lumea incarcare, si ca ii platesc doar pe cei care mai sunt in firma.
Este corect sa se faca diferentierea aceasta adica unii care se dau cu binisoru pe langa cei mari sa poata primi salariu 100% indiferent de productie , iar ceilalti care si-au dat demisia si au plecat sa nu-si mai primeasca restul de bani cuveniti.
Legea nu este pentru toti la fel ....., ?
Va multumesc , si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Buna seara. Va rog sa ma ajutati sa intocmesc actele necesare privind succesiunea dupa tatal meu.
Sunt in posesia titlului de proprietate al casei, dar care este pe numele bunicului. Bunicul a decedat acum 8 ani si nu s-a facut succesiunea dupa acesta. Mostenitorii bunicului sunt 3 copii, printre care si tatal meu care a murit acum 6 luni. Dupa tatal meu am ramas 2 copii, impreuna cu mama. Eu locuiesc impreuna cu mama in aceasta casa. Cei doi frati ai tatalui nu au nici o pretentie la casa. Mama si fratele meu sunt de acord sa imi treaca casa pe numele meu.
Ce acte imi sunt necesare pentru aceasta ?
Trebuie sa ne prezentam cu totii la notar ?
Pot deveni proprietarul casei daca am acordul tuturor, in aceasi zi in care facem si succesiunea ?
Cum ma sfatuiti sa procedez?
Va multumesc !