Buna ziua! In cazul in care la institutie publica avem bibliotecar cu studii superioare, spor vechime 10% care ar fii incadrarea? Multumesc pentru ajutor.
Buna! Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Sunt divortata din 2009 si conform sentintei civila mi sau fost incredintati 2 minori spre crestere si educare. Ex-ul are program de vizitare reconventional la domiciliul meu de 2 ori pe luna si in vacanta de vara o saptamana, ar trebui sa plateasca si pensia alimentara dar de 4 luni n-a platit. Intrebarea mea este: 1. daca vreau sa merg in strainatate trebuie sa cer acordul lui
2. daca fac CI/pasaport trebuie si semnatura lui
3. La inscrierea scolii trebuie semnatura
Va multumesc pentru ajutor
Buna ziua! Cu o intrebara ma adresez daca ma poate ajuta cineva:
Sotul vrea sa infinteze pfa ca sobar si nu stiu ce acte doveditoare ar trebuii sa prezinta ca el practica meseria, are 8 clase si scoala profesionala ca tamplar.
Buna ziua! Doresc o informatie in legatura cu un pachet de actiuni, pe care le detine(a) tatal meu decedat in urma cu 9 ani, la [EDITAT]. Informatia de care eu am nevoie este urmatoarea: cum pot sa intru in posesia lor, doar fiind fiul legitim al decedatului?
Va multumesc anticipat, pentru timpul acordat.