avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters96208

Activitate ContSters96208

Răspuns la discuția spor studii superioare
Oare am vreo sansa sa primesc macar 20% pentru studii? Am scris la ANFP iar ca raspuns am primit ca nu pot promova in clasa pentru ca nu mi-am terminat studiile ulterior dobandirii statutului de functionar public. In articolele care vorbesc despre o astfel de promovare a functionarului public nu se precizeaza concret acest lucru dar vad ca fiecare interpreteaza cum vrea. Nu mi se pare logic. Ce pot sa fac?
Răspuns la discuția spor studii superioare
M-am adresat la resurse umane, am facut o cerere de promovare in clasa anexand si diploma de licenta, folosindu-ma de Ordinul ANFP 10280/2008, De Legea nr.188/1999 (republicata) art. 68, si de H.G 611/2008 art. 144 alin 1 . Ca raspuns am primit ca trebuia sa termin facultatea cat timp sunt functionar public iar eu cand am terminat studiile eram personal contractual . E absurd. Ce-as putea face?
Răspuns la discuția promovare
Multumesc frumos si o zi buna.
Răspuns la discuția promovare
Am facut la resurse umane o cerere de promovare in clasa folosindu-ma de Ordinul ANFP nr. 10280/2008 art. 1 alin. (1). ,H.G 611/2008 art.144 alin (1) (2) si Legea 188 /1999 (republicata) art.68, iar de la resurse umane mi s-a spus ca in urma consultarii cu persoana de la ANFP care arondeaza jud Botosani (cel din care fac parte ), s-a ajuns la concluzia ca eu am terminat studiile superioare inainte sa fiu functionar public si nu mi se poate aplica legea si mie. Nu inteleg !!!! Conteaza faptul ca licenta am luat-o cand eram personal contractual si nu functionar public? Mai trebuie sa fac inca 5 ani de facultate cat sunt functionar public ca sa pot primi aceasta promovare? E absurd! Va rog lamuriti-ma !
Răspuns la discuția promovare
Multumesc foarte mult. O zi buna va doresc.
Răspuns la discuția promovare
In 2005 am dat concurs la Primarie pentru ocuparea unui post de personal contractual in compartimentul de evidenta a persoanelor. In iunie 2009 am trecut de la personal contractual la functionar public (referent III principal 3). Am terminat facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica in anul 2005 iar profesia mea este de economist.
Discuție promovare
Ca functionar public cu studii superioare pot promova in clasa folosindu-ma de H.G 611/2008 art. 144 si de Ordinul ANFP nr.10280/2008 privind Regulamentul cadru privind examenul de promovare in clasa a functionarului public? Am 3 ani vechime ca personal contractual si nu demult am devenit functionar public.
Răspuns la discuția spor studii superioare
Revin pentru a clarifica acest lucru. Am fost angajata in 2005, prin concurs, de catre Primarie, in compartimentul de evidenta a populatiei care era deja preluat de Primarie. Am fost angajata pe functie de personal contractual iar cu timpul ,prin concurs am devenit functionar public. Consider discriminare faptul ca , desi prestam aceeasi munca, avem acces la aceleasi documente clasificate, e.t.c, eu nu beneficiez de aceleasi drepturi ca si colegii mei . E drept ca ei sunt angajati de MAI si detasati la Primarie, dar totusi e aceeasi munca.De fiecare data imi reproseaza ca sunt a Primariei cu toate ca si ei primesc salar de la Primarie si doar sporurile de la INEP. In ceea ce priveste sporul de studii superioare , inca din 2005 de cand am cerut acest spor, mi s-a spus ca nu au bani ori s-au fofilat prin explicatii necoerente. Am inteles ca as putea da o testare pentru un fel de consilier. Nu sunt prea lamurita. O zi buna va doresc!
Răspuns la discuția Un forum educativ
Multumesc anticipat pentru sfaturile si raspunsurile la intrebari pe care le voi primi pe viitor
L-am gasit din intamplare si dupa o scurta navigare mi-am dat seama ca este cel mai tare forum intalnit. Il voi recomanda tuturor celor pe care-i cunosc . Este un forum educativ si de mare ajutor in a intelege aceasta lume care de cele mai multe ori e prea incalcita. Felicitari si multumesc anticipat