avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate tequila

Activitate tequila

Răspuns la discuția alcool
tequila a scris:

in cat timp credeti ca se da o rezolutie dupa ce ia politia rezultatul de la iml .am platit recalcularea la iml .si stiu ca mi-a iesit sub 0,80. cei de la politie mi-au spus ca trebuie sa astept.au trecut deja cateva zile de cand au ridicat rezultatul si nu am primit nici un raspuns de la ei .ajutati-ma cu un sfat va rog .
a fost cineva intr-o situatie similara cu a mea?
stiti care sunt pasii ???? spuneti-mi va rog daca stiti ce urmeaza acum .voi primi amenda ?din cat am citit pe net daca este sub 0.80 se incadreaza la contraventie ,,,asta inseamna 90 zile suspendare plus amenda intre 350 si 700 lei parca .suspendarea se pune de acum incolo sau cum ?
va rog spuneti-mi daca stiti ce mi se va intampla.
in cat timp credeti ca se da o rezolutie dupa ce ia politia rezultatul de la iml .am platit recalcularea la iml .si stiu ca mi-a iesit sub 0,80. cei de la politie mi-au spus ca trebuie sa astept.au trecut deja cateva zile de cand au ridicat rezultatul si nu am primit nici un raspuns de la ei .ajutati-ma cu un sfat va rog .
prima proba a fost 0.60 iar a doua 0.80 .cei de la IML mi-au spus ca recalcularea se face in aceiasi zi .si ca cei de la politie o pot ridica imediat dupa ce se face .eu intrebam in cat timp se solutioneaza cazul .stiu ca asta depinde de cei de la politie.
saptamana viitoare platesc recalcularea si tot saptamana viitoare politia poate ridica rezultatul .ma intereseaza in cat timp solutioneaza ei cazul .
Discuție alcool
in mai 2009 am fost oprit de politia rutiera si testat cu aparatul etilotest la care mi-a iesit o valoare de 0,43 ..am mers la IML unde mi s-au recoltat 2 probe .una a fost 0,60 iar cealalta 0,80 .am si eu 2 intrebari .0,80 intra la penal ? procurorul a cerut recalcularea ,am sa platesc taxa de recalculare ,ma intereseaza cat dureaza solutionarea dupa ce platesc recalcularea .cei de la IML mi-au spus ca recalcularea se face in aceiasi zi in care platesc acea taxa .s-a mai confruntat cineva cu o problema ca a mea? cum a rezolvat ? va multumesc .
mie mi s-a intamplat la fel in luna mai .rebuie sa mearga sa afle cat a iesit la sange .daca se cere recalcularea trebuie sa plateasca in jur de 5 mil lei vechi .daca nu plateste o sa plateasca politia dar dureaza ,eu am aflat cat mi-a iesit la sange abia dupa vreo 4 luni si dupa nenumarate drumuri la udriste ,
Răspuns la discuția permis suspendat
mi s-a spus ca trebuie sa stept recalcularea (nu am vrut sa platesc recalcularea si a ramas sa fie platita din buget ) mi-au spus ca pentru a fi platita cu bani de la buget pot sa astept si 2 ani .pana la urma a ramas ca ma citeaza ei dupa ce primesc rezultatul recalcularii .imi puteti spune cam cat dureaza ????stie cineva?? s-a mai confruntat cineva cu o situatie similara?????
in data de 24 mai 2009 am fost oprit de politia rutiera.am fost testat cu aparatul etilotest si mi-a iesit 0.43 alcool pur in aer,am mers la IML unde mi s-au luat 2 probe de sange ,a doua zi am fost si am platit pentru testele la sange.am mers la UDRISTE si am dus chitanta care dovedeste plata ,de acolo mi-au spus sa astept acasa ca voi fi anuntat de cum decurge ancheta .am dat o mie de telefoane sa vad ce se mai intampla ,am fost de cateva ori si la udriste de fiecare data mi se spunea sa astept.la ultima vizita am reusit sa ajung la o doamna politist si sa discut ,mi-a cautat dosarul ,a gasit si rezultatele sangelui .prima proba 0.60 iar a doua proba 0.80. doamna respectiva mi-a spus ca acum dedpinde de procuror daca acesta doreste sau nu sa se faca recalculare si mi-a spus sa revin peste o saptamana cu un telefon .am sunat si mi s-a spus ca procurorul a decis recalcularea si ca am doua posibilitati: fie platesc eu recalcularea(500 si ceva de ron) ,fie o plateste statul caz in care trebuie sa mai astept.am dat si o declaratie cu ora la care am consumat alcool si cantitatea aproximativa.a ramas ca recalcularea sa fie platita de stat . am si eu o intrebare ..s-a mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare ??? cat dureaza pana se face recalcularea /???ce trebuie sa fac ??????? astept luni de zile /??? cineva imi spunea ca nu au cum sa-mi retina permisul mai mult de 90 de zile daca nu mi-a iesit mai mult de 0.80. am nevoie de un raspuns de la cineva in masura . va multumesc mult.
Discuție permis retinut
in data de 25 mai am fost oprit de politia rutiera si am fost supus testului cu aparatul etilotest ...am fost dus si la iml unde mi-au recoltat sange .rezultatul la etilotest a fost 0.43. am mers dupa dcateva zile la IML si am achitat suma de 160 lei reprezentand analiza sangelui .am mers la udriste si pana la urma au ajuns si rezultatele sangelui .primul 60 la mie iar al doilea 80 la mie .cei de acolo mi-au spus ca acum depinde de procuror .am revenit cu nenumarate telefoane si pana la urma a venit si decizia procurorului ( doreste sa se faca recalculare) cei de la udriste mi-au spus ca am doua variante :1 astept sa se faca recalcularea aceasta fiind platita de politie caz in care dureaza mult si bine.2: merg la IML si platesc undeva peste 500 lei pentru recalculare si se rezolva mai repede. ce ma sfatuiti sa fac ???????? va rog mult dati-mi un sfat .
Răspuns la discuția permis retinut pentru alcool
buna ziua .am si eu o mare problema.pe data de 24.05.2009 am fost oprit d e politie si testat cu aparatul etilotest conform testarii mi-a iesit 0.43 in aer respirat .am mers la IML unde mi-au recoltat sange.a doua zi am fost si am platit analiza sangelui ,dupa acre am mers la udriste si am anuntat .mi-au spus ca trebuie sa a stept acasa ca voi fi anuntat . au trecut aproape 2 luni de atunci si nimic .am mai fost la udriste dar am primit acelasi raspuns ''' astepta-ti acasa'''' . are cineva idee cat iese la analiza sangelui daca la aer a iesit 0,43 ?? am nevoie de un sfat .ce sa fac ? sa astept ?
am sunat aproape zilnic la udriste dar am reusit doar sa vorbesc cu doamnele de la centrala pt ca la permise suspendate ori suna ocupat ori nu raspundea nimeni .va multumesc.