va multumesc.
am pus aceasta intrebare deoarece mi sa explicat ca orele suplimentare lucrate sambata se platesc dupa 90 zile!!!in cel mai rau caz sau cu ore de recuperare la munca.
este adevarat sau !!!!
BUNA ZIUA.
CARE SUNT NOILE REGLEMENTARI DIN NOUL COD AL MUNCII IN LEGATURA CU EFECTUAREA ORELOR SUPLIMENTARE SI A ZILELOR LIBERE ACORDATE ANGAJATILOR DE CATRE ANGAJATOR?
RAMANE VALABILA VARIANTA VECHE? SI CUM SE ACORDA.
VA MULTUMESC
Buna ziua.
As dorii sa va intreb ce impozit mi se opreste la un salariu de 1000 de lei brut din care mi se retine o garantie de 100 de lei,deoarece sunt angajat ca gestionar,dar am si o persoana in intretinere.
Va multumesc.
ESTE OBLIGATORIIU SA STAI IN PREAVIZ ATUNCI CAND I-TI DAI DEMISIA DIN CADRUL FIRMEI UNDE LUCREZI ,PENTRU A INCEPE MUNCA LA ALTA FIRMA DAR CARE NU POATE SA TE ASTEPTE?? SI CUM POT SA PLEC FARA A FII OBLIGAT DE CATRE ANGAJATOR SA-I EFECTUEZ ACEL PREAVIZ.
CUM SE CALCULEAZA ORELE DE NOAPE CU SPORUL DE 25% DINTR-UN TOTAL DE 80 DE ORE.
VA INTREB DEOARECE MI SA SPUS CA DIN 80 DE ORE DE NOAPTE EFECTIV LUCRATE SE PLATESC DOAR 20 DE ORE CU ACEL SPOR DE 25 % IAR RESTUL DE 60 ORE SE PLATESC NORMAL CU CAT SUNT PLATIT LA ORA.ESTE CORECT????????
EX: 80 ORE NOAPTE EGAL CU 90 LEI????
ESTE CORECT??
VA MULTUMESC.
Buna ziua.
Nu stiu daca am nimerit corect cu aici cu aceasta intrebare.
Pot sa-mi cumpar o casa prin noul program "Prima Casa",daca unul dintre parinti a decedat si mie i-mi revin 25% din bunurile mobiliare si imobiliare?
Va multumesc.