avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pierdut contract de casa.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pierdut contract de casa.

Buna ziua.

Am si eu o problema legata de pierderea contractului de casa.Tatal meu a murit si acum trebuie sa mergem la succesiune,dar nu am decat copie dupa contractul de casa.Este valabil?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:59, 19 Iulie 2009
Solicitati emitentului/autentificatorului un duplicat.
Daca contractul de vanzare-cumparare a fost autentificat la fostele notariate de stat trebuie sa va adresati Camerei Notarilor Publici din localitatea unde aveti imobilul si ei va vor elibera duplicate legalizate in cate exemplare doriti dvs.
Daca contractul de vanzare cumparare a fost autentificat de un notar public ( dupa data de 16.05.1995) atunci trebuie sa mergeti la notarul care a autentificat actul si el va elibera copie legalizata de arhiva !
SUCCES!
Va multumesc.
Puteti depune cererea de deschidere a procedurii succesorale si apoi veti rezolva si restul problemelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut act vanzare cumparare original casanova casanova Buna ziua , Care este procedura legala in conitiile in care este pierdut originalul actului de vanzare - cumparare , societatea comerciala elibereaza ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare - valabilitate copie legalizata Iuliana89 Iuliana89 Buna ziua! As avea si eu 2 intrebari. Pot vinde o garsoniera daca am in locul contractului de vanzare cumparare original o copie legalizata a acestuia? Daca ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat act notarial din 2005 Kyandra Kyandra Buna ziua, In speranta ca un coleg notar imi va putea oferi o solutie: Am un contract de vanzare cumparare al unui imobil (casa si teren) autentificat la ... (vezi toată discuția)