avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate noemi80

Activitate noemi80

Răspuns la discuția NU AM PRIMIT PV DE CONTRAVENTIE
Multumesc frumos pt raspuns
O zi superba va doresc
am sa ma duc cat pot de repede sa ma interesez
Răspuns la discuția despagubire cu act la notar?
Da multumesc de raspuns
Exact asa iam spus si ,i-am mai zis ca daca ma mai deranjeaza il dau la politie
Ok am inteles
Multumesc frumos pt raspuns
chiar maine ma voi duce la politie mai apoi la parchet sa intreb de el
Va multumesc din inima pt raspuns
deci el nu mai poate sami faca nimic?De vreme ce am de la notar hartia
Multumesc pt raspuns
Buna!Si ce pot face eu daca la un accident in care eu am fost vinovata,mam impacat cu partea vatamata,am fost cu el la notar a semnat cum ca nu mai are niic o pretentie fata de mine,dar el ma suna si acum aproape zi de zi ,ba ca el ia injectii,ba ca il doare piciorul?
desigur nu sunt adevarate afirmatiile lor deoarece nu a avut niic o zgarietura in urma accidentului.Dar el mai incearcasa profite in urma acestui accident .
Buna!
Aceeasi problema am si eu
In data de 18 Iunie am accidentat un biciglist dar de atunci inca nu am primit procesul verbal deci niic amenda.Am primit o dovada pt 15 zile care deja mia expirat,si tot nu stiu nimic despre dosarul meu
Ar trebui sa ma duc la politie sa intreb de amenda?nu cumva sa imi tot creasca amenda pe motiv ca nu lam platit la timp.
Răspuns la discuția Prelungirea dovezii de circulatie
Scuze daca nu mam exprimat corect.Deci am primit dovada,pt 15 zle dar de atunci cazul meu inca nu sa solutionat.Mi sa spus ca voi avea permisul suspendat pt 60- de zile dar deocamdata inca nu am primit procesul verba.
Vreau sa stiu daca pot prelungi dovada,pana se solutioneaza problema,pana se inchide dosarul etc
Multumesc si scuze inca odata#-o:)
In 18 Iunie am accidentat un biciglist,mai bine zis nu iam acordat prioritate si lam acrosat
Nu a patit nimic grav,lam dus la spital ,mai apoi neam impacat pe cale amiabila la notar.
Dar ce vreau eu sa stiu.Am primit o dovada pt 15 zile,dovada mia expirat deja ,am mers sa dau si examenul pt recuperarea permisului ,unde am facut cele 13 pncte necesare.
Dar deja de atunci au trecut imediat 3 saptamani si eu inca nu am primit proces verbal.Deci nu am nici permisul suspendat dar nu am nici dovada
Intrebarea mea ar fii daca pot sa ma duc sa cer prelungirea dovezii daca dovada mia expirat in 03 iulie?
Unde trebuie sa ma duc?Cam in cat timp poate sa se solutioneze cazul meu?pot cere mai apoi prescurtarea perioadei de suspendare?
am uitat sa specific ca miau suspendat permisul pt 2 luni.