avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate dannezu

Activitate dannezu

pai este inceput deja un proces penal......
Se poate cere in vreun alt mod, evacuarea de urgenta intr-o actiune de tulburare de posesie intr-un proces penal?

In civil exista cai de urgentare.... in penal, cum pot sa obtin "mai rapid" evacuarea inc.?
numarul stagiarilor....?
nici nu ma mai gandeam la cei 250 mp , insa instanta a respins ca inadmisibila actiunea pentu cei 900 de metrii si mi se pare .... anormal din acest motiv am intrebat, a considerat ca si cei 900 de metrii ar fi trebuit sa faca obiect al legii 10..... . Mai am o intrebare ... daca practic nu te-a anuntat nimeni niciodata ca ti-a luat terenul si consati cand te duci sa faci cere re sa platesti impozit ca nu mai il ai (ca si posesie) se considera preluare abuziva ...poate considera instanta ca ar fi trebuit sa faca obiect al unui dosar pe legea 10?????) sper sa fi reusit sa exprim ceea ce gandesc...
cererea a fost formulata pt cei 900 , parata a invocat ca exceptie termenul legii 10 iar instanta a admis exceptia, cu toate ca cei 900 de metrii nu au fost luati propriu zis niciodata prin vreun act de catre stat.
cei 900 mp au ramas in proprietatea persoanei, nu exista din cate se stie nici un act emis de catre vreo institutie a statului prin care aceasta suprafata sa fi trecut in proprietatea statului, insa dupa ce suprafaa de 250 mp a fost expropriata pt cauza de utilitate publkica persoana nu a mai platit impozit pe terenul ramas adica pe cei 900 mp. Terenul expropriat nu a fost folosit in scopul preluat, ma refer la cei 250 mp.
cei 900 mp au ramas in proprietatea persoanei, nu exista din cate se stie nici un act emis de catre vreo institutie a statului prin care aceasta suprafata sa fi trecut in proprietatea statului, insa dupa ce suprafaa de 250 mp a fost expropriata pt cauza de utilitate publkica persoana nu a mai platit impozit pe terenul ramas adica pe cei 900 mp. Terenul expropriat nu a fost folosit in scopul preluat, ma refer la cei 250 mp.
cred ca nu a fost prea clara intrebarea mea...
:(

chiar nu stie nimeni???:(:(:(