avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cati stagiari poate avea un avocat definitiv pt ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cati stagiari poate avea un avocat definitiv pt pregatirea profesionala

numarul stagiarilor....?
Cel mai recent răspuns: lara_croft , utilizator 12:04, 18 Ianuarie 2007
La un moment dat era limitat la doi. Conta de cati putea "duce" avocatul - el nu putea lua al doilea stagiar daca nu avea un plafon de incasari de un anumit cuantum.
Mai bine ar trebui sa te interesezi la un Barou de avocati sau sa citesti legea si statutul avocatului.
fiecare barou in parte stabileste numarul maxim al acestora, ultima data in bucuresti parca 3.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul indrumator trebuie sa aiba fond de stagiari? ContSters43587 ContSters43587 Tot cautand sa ma edific cu privire la ce ma asteapta cand voi deveni avocat am auzit urmatoarea chestie: un avocat definitiv poate lua stagiari numai daca are ... (vezi toată discuția)
Conditii stagiatura pentru avocatul indrumator alin_serban alin_serban Salutare, stie cineva de vreo conditie pentru avocatul indrumator al avocatului stagiar de a "lua" maxim 2 avocati stagiari. Am inteles ca este o suma pe care ... (vezi toată discuția)
Ce conditii (mai) trebuie sa indeplineasca un avocat definitiv pentru a avea stagiar? Alexandru Focia Alexandru Focia Buna ziua . Sunt nou in profesie, tocmai am promovat examenul din februarie. Am inceput sa ma lovesc de probleme. Mai exista barouri in tara unde sunt ... (vezi toată discuția)