avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra_ioana

Activitate alexandra_ioana

Sunt in urmatoarea situatie. Sunt avocat si am nascut in luna iulie 2017. Incepand cu data de 1 sept am suspendat activitatea si am intrat in concediul de cresterea copilului. Incepand cu luna mai si pana sfarsitul lunii august am fost in concediu prenatal respectiv postnatal. Cei de la AJPIS au calculat indemnizatia de cresterea si au luat in considerare pentru lunile mai-iulie doar cuantumul indemnizatie de maternitate incasata de la Barou,( care e si plafonata) fara sa aiba in vedere si veniturile obtinute dupa aceasta data, aferente unor contracte incheiate inainte de intratea in concediul de maternitate, facturate inainte dar incasate dupa. Cum vedeti aceasta problema?
As dori sa stiu daca legislatia in vigoare prevede un anumit termen care obliga Anaf sa faca regularizarea anuala impozitului pe venit cu sumele platite anticipat. Practic cei de la Finante refuza sa faca aceasta regularizare pentru impozitul datorat pe anul 2011 in conditiile in care as avea de recuperat din impozitul platit anticipat.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Au aparut listele MODIFICATE pentru cei de la CLUJ si TIMIS. Au introdus gresit datele in sistem.
"ANUNŢ

Ca urmare a unei erori comise de consultantul IT al I.N.P.P.A. cu prilejul introducerii în sistemul informatic a rezultatelor obţinute de candidaţii care au participat la proba de examen (testul grilă) din data de 07 octombrie 2011, eroare descrisă în Nota consultantului tehnic, anexată prezentului Anunţ, s-a produs o decalare a rezultatelor obţinute de candidaţi şi, respectiv, o inversare a rezultatelor obţinute de unii candidaţi la centrele de examen Timişoara şi, respectiv, Cluj.

În consecinţă, se rectifică corespunzător listele cu rezultatele obţinute de candidaţii din centrele de examen Timişoara şi Cluj. Listele corectate sunt anexate prezentului Anunţ. Acestea se afişează la data de 12 octombrie 2011, ora 10.30, la clădirile de examen şi se publică pe paginile web ale centrelor de examen I.N.P.P.A. de la Timişoara şi Cluj precum şi pe pagina web a U.N.B.R.

Termenul pentru depunerea contestaţiilor la punctaj la centrele de examen Timişoara şi Cluj începe să curgă de la data menţionată mai sus şi expiră la data de 13 octombrie 2011, ora 10.30.

Prezentul Anunţ se publică pe paginile web ale tuturor centrelor de examen ale I.N.P.P.A. precum şi pe pagina web a U.N.B.R. "

[ link extern ] /
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
danamatea a scris:

a scris:

In sprijinul colegilor din Timis. Cu siguranta e o greseala, altfel e prea mare coincidenta. Oricum la Barou sau la sediul INPPA ar trebui sa depuneti o contestatie pentru rescanarea lucrarii si eventual pentru vizualizarea ei pentru a se observa de unde vine aceasta greseala materiala.
Iasiul nu a raportat inca asemenea probleme, si nici colegii de la Bucuresti nu ii aud plangandu-se.
Bafta multa

si eu sunt intr-o situatia asemanatoare:mi-am calculat 86 de grile corecte si apar cu 72...,tot la timisoara.
stie cineva nr de fax al inppa timisoara pt contestatii?
multumesc!

Si eu tot la Timis am sustinut examenul si sunt in aceeasi situatie, am facut 84 si apar cu 44.
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Buna, Alex, ai putea sa-mi trimiti si mie sintezele pt admitere in barou? adresa mea este: alexa_cia@yahoo.com. Merci anticipat.