acum 20 de ani am executat o pedeapsa, acum am facut reabilitarea iar pe18 01 2012 mi-a fost admisa,danduse pronuntarea,intrebarea este cand pot cere cazierul ca sa imi iasa curat ca imi trebuie cat mai repede ca sa ma pot angaja ca in vara am terminat somajul.Av mi-a zis ca pot astepta si o luna,doua pana nu stiu ce trebuie tiparit de tribunal asa e?{perioada celor 10 zile de recurs cum spune legea atrecut deja}
daca sotul mai are un fiu din prima casatorie la care trebuie sa ii plateasca pensie de intretinere iar din a doua inca unul care va fi cota la care se calculeaza pensia pentru primul fiu?
Fiul sotului a implinit 18 ani in februarie 2008 ,luna in care a intrerupt scoala in tara si a plecat la mama lui in anglia .In septsmbrie 2009 sa inscris la un colegiu unde face niste cursuri de matematica,engleza si ceva afaceri.Aceste cursuri sunt de 17 ore pe saptamina, primul an gratis al 2si al 3 cu plata .In tara el raminind tot cu 10 clase neterminate.Sotul e obligat prin lege la plata pensiei de intretinere pe acesti ani? ca la dat in judecata.Va rog sa imi raspunde ti si mie.Mii de multumiri
fiul sotului a implinit 18 ani in februarie 2008, tot in februarie a intrerupt anul scolar plecind la mama lui in anglia.Acum a adus o adeverinta ca in anul scolar 2008 -2009 a facut niste cursuri intensive de 17 ore pe saptamana de matematica si afaceri(in tara fiind reprtent).Sotul e obligat prin lege sa ii plateasca pensie alimentara?Pana la 18 ani ia platit.Va rog din suflet sa imi raspundeti .Multumesc mult !