slai a scris:
Pai de ce nu o lasi asa? Macar iti faci juma de masina pe asigurarea lui. El nu s-a asigurat cand a virat. E articol de lege care il penalizeaza.
El nu te poate obliga sa-i dai mai mult. Daca te da in judecata, tu stai acasa si el se judeca cu asiguratorul tau. Daca judecatorul stabileste ca trebuie despagubit cu suma x, o plateste asiguratorul. Doar sa nu treaca de suma maxima despagubita, dar aia e vre-o 500.000 euro. Doar nu ai lovit vre-un mclaren f1.
1. Suma totala de despagubire este de aprox 13.200 RON si asiguratorul ii da jumatate.
2. Ca sa beneficier si eu de RCA-ul lui trebuia sa mi-l dea apoi trebuia facuta o constatare si de catre asiguratorul lui (eu asa cred), iar eu nu am nici un RCA de la el si masina este in service demontata , nu stiu cum mai poate asiguratorul lui sa faca cosntatare.
In momentul in am plecat de la asiuratorul meu am plecat ca eu sint vinovat si eu imi repar masina pe casco iar el si-o repara pe RCA-ul meu. Iar acum s-a intors treaba. Cum sa procedez ?
Acum a inceput si cu alte chestii: a zis ca il doare capul, ca are o contuzie la cap, ca are probleme cu ochii, ca se duce la IML.