avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cumparare imobil

Acum 2 saptamani am cumparat un imobil si saptamana aceasta am aflat ca am datorii la ENEL de aprox 800Eur (datoria facuta de vechiul proprietar). In momentul incheierii actelor a zis ca a ratacit ultima factura de la Enel.
Ce pot face in acest caz ?

Multumesc,
Birlan
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:10, 3 Octombrie 2010
Chemati-l in judecata sa va restituie banii.Puteti sa-l notificati in prealabil si sa-l somati sa va achite consumul de 800 euro.Important este sa-l gasiti ,sa aveti domiciliul lui ,pentru o eventuala citare. Pe de alta parte v-a indus in eroare la momentul semnarii contractului,deci am putea vorbi si de infractiunea de inselaciune.Puteti opta pentru una din variante.
Multumesc pentru raspuns !
De mentionat ca trebuie sa platiti factura inainte. La transferarea contractului de pe numele fostului proprietar pe numele dvs. nu trebuie sa existe solduri ( sume neplatite).
Consecinta lipsei precautiei necesare verificarii platilor la zi s-a soldat cu restanta apreciabila ,care actualmente va apartine
Daca cunoasteti domiciliul vanzatorului,puteti incerca o recuperare a debitului,daca nu ,va ramane varianta sa formulati plangere la politie, care in baza datelor de identificare CNP ,va dispune relatii referitoare la domiciliul acestuia
Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema schimbare titular enel costi90 costi90 Buna seara, de curand am cumparat o casa in apropierea Bucurestiului , iar contractul s-a definitizat si semnat in decembrie , insa proprietarul avea dreptul ... (vezi toată discuția)
Prezumtie furt energie electrica mif001 mif001 Buna ziua. In urma unui control al reprezentantilor companiei de electricitate , s-a constatat ca au avut loc interventii asupra aparatului de contorizare (de ... (vezi toată discuția)
Factura enel după o perioada de 5 ani? dan67y dan67y Buna dimineața !Ma confrunt cu următoarea problema:In anul 2012, am demolat casa unde locuiam, asociindu-ma cu cineva pentru construirea altui imobil. Am ... (vezi toată discuția)