Buna ziua, vroiam sa va intreb ce trebuie sa fac in urmatoare situatie cu un apartament mostenit.Bunica noastra a decedat, apartamentul era trecut prin donatie surorii mele( am ajuns cu ea la o intelegere dupa o perioada nu tocmai roza) tatal nostru doreste sa vanda apartamentul.Ce trebuie facut acum dupa decesul bunicii ce acte mai avem nevoie si costul lor daca ati putea sa imi spuneti.Va multumesc pentru ajutor,o zi buna!
Buna ziua, acum am reusit sa aflu se numeste contract de donatie intre mamaie si sora mea facut la notar.Vroiam sa va intreb costurile trecerii de la sora mea (daca aceasta renunta) la mostenire pe numele tatalui meu.Multumesc frumos!
Buna ziua, am in familie urmatoarea speta; Bunica mea este batrana si bolnava si apartamentul in care sta este trecut printr-un act surorii mele dupa ce aceasta nu mai traieste.Deci intra in posesia lui atunci cand mamaie moare. Problema este ca sora nu este f ok din punct de vedere mental dupa o puternica depresie si parintii insista ca acest apartament sa fie trecut pe numele meu pt siguranta. Ce putem face legal? Va multumesc
Sunt Functionar Public Asistent in cadul unei primarii si din cauze medicale am nevoie de 3-4 luni pentru a ma reface..ce pot face ca sa nu pierd locul de munca...M-am gandit la suspendare..cum sa fac..care este procedura cea mai buna?Va multumesc frumos!
Multumesc frumos pentru ajutor! Voi astepta acum ce solutie aleg cei din primarie si imediat ce voi stii voi reveni pe forum sa gasim o solutie. O zi buna