avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Activitate littlea

Activitate littlea

Buna ziua, ma numesc Lutas Adrian si in urma cu 7-8 ani o matusa a avut un accident de masina(victima) dupa ce a castigat procesul cu respectivul a primit daune, dar acest lucru numai pe hartie. Executorul judecatoresc a mers la adresa inculpatului dar, zice el, acolo nu sta decat mama acestuia care nu stie nimic de fiul ei. In acest caz ce este de facut? La cine trebuie sa apelez pentru restituirea sumei?

Va multumesc pentru timpul acordat.
Buna ziua,
Am un apartament si vreau sa il "inchiriez" unui prieten, de fapt nu as vrea sa ii iau nici un ban dar vreau sa stea acolo in regula, sa fie cu actele in regula, unde trebuie sa ma duc ce trebuie sa fac?
Trebuie sa vina cineva sa evalueze o eventuala chirie? Ca am auzit tot felul de variante, asa ca va rog sa imi ziceti pe unde trebuie sa umblu si ce sa fac.
Va multumesc
Salut, am si eu o verisoara care a venit in Bucuresti la facultate si sta intr-un apartament unde nu i se percepe chirie, apartamentul este pe numele unchiului care este plecat in SUA de multi ani si bunicul are grija de apartament dar fara vre-un act doveditor. Intrebarea este:poate sa-si faca viza de flotant in aceste conditii? SI daca da cum sa procedeze?
Multumesc anticipat