avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... detalii despre inchirierea unui apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

detalii despre inchirierea unui apartament

Buna ziua,
Am un apartament si vreau sa il "inchiriez" unui prieten, de fapt nu as vrea sa ii iau nici un ban dar vreau sa stea acolo in regula, sa fie cu actele in regula, unde trebuie sa ma duc ce trebuie sa fac?
Trebuie sa vina cineva sa evalueze o eventuala chirie? Ca am auzit tot felul de variante, asa ca va rog sa imi ziceti pe unde trebuie sa umblu si ce sa fac.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:10, 27 Ianuarie 2008
Trebuie sa incheiati un contract de inchiriere pe care sa il inregistrati la administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere auto pf mugy mugy Buna ziua. Cum pot sa ma acopar dpdv legal daca vreau sa inchiriez o masina proprietate personala? Trebuie neaparat sa imi fac PFA ? ce ii dau clientului in ... (vezi toată discuția)
Contract comodat alina2285 alina2285 Buna ziua. As vrea sa ma sfatuiti si pe mine cum pot incheia un contract de comodat. Practic vreau sa inchiriez un apartament si sa fac un contract dar care sa ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere drazicmania drazicmania Vreau sa las un prieten sa stea intr-o garsoniera in care nu sta nimeni cu conditita sa imi plateasca cheltuielile.. Intrebarea mea este daca pot sa fac cu el ... (vezi toată discuția)