avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum obtin viza de flotant daca proprietarul imobilului ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum obtin viza de flotant daca proprietarul imobilului nu e in tara?

Salut, am si eu o verisoara care a venit in Bucuresti la facultate si sta intr-un apartament unde nu i se percepe chirie, apartamentul este pe numele unchiului care este plecat in SUA de multi ani si bunicul are grija de apartament dar fara vre-un act doveditor. Intrebarea este:poate sa-si faca viza de flotant in aceste conditii? SI daca da cum sa procedeze?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: O26 , utilizator 12:43, 22 Aprilie 2005
Pt viza de flotant este nevoie de proprietar cu actele originale.
Nu.
Nu.
Are nevoie de Declaratia proprietarului de luare in spatiu ... si acte de proprietate ,
pa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Flotant posibil in timpul succesiunii? Ioana B1980 Ioana B1980 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)