Buna ziua.
Am o dilema. Atunci cand sunt plecat in deplasare se acorda diurna da?.
Depasesc de obicei orele de munca de 8 ore.Cum se platesc atunci orele suplimentare raportat la deplasare?
Buna seara.
Sunt Intr. Ind.neplatitoare de tva.
Sunt pe punctul de a achizitiona un client" X"
.La randul lui clientul "X"mai are o firma concurenta mie cu care a stabilit un alt pret de executie dupa cum urmeaza:
Eu-pret final(neplatitor de TVA) 3600 ron
;El firma concurenta "Z"pret final 4100 ron cu tot cu TVA.Clientul"X" sustine ca ,daca ar accepta pretul meu , nu sar scade de la plata TVA-ului plus considera ca pretul meu este mai mare cred nu stiu ca nu ma pricep cum sta treba cu deducerile astea.
Acum vine logica mea:
-la pretul de 4100 ron TVA-ul este de 793 ron bani pe care el se scade nu?
-la pretul de 3600 ron deducerea este de 16% adica 496 ron nu?
Deci ca sa fac o comparatie _ 4100 - 793=3307 "firma concurenta"
_3600 - 496=3104"eu"
Acum va rog sa ma lamuriti si pe mine cu care dintre noi ,clientul"X" este mai in castig.
Si daca nu am facut calculele bine va rog sa le faca cineva de specialitate.
Rog raspuns urgent .
Multumesc anticipat.
Buna ziua .Rog raspuns urgent daca se poate.
Detin o Intr. Ind.neplatitoare de TVA.Am gasit un client care nu accepta sa lucreze cu mine pe motivul ca nu se poate scade cu TVA-ului "fiind o investitie".
Domeniul de activitate (Productie publicitara)
Este o posibilitate sa pot sa o schimb in platitoare de TVA in maxim 2,3 zile? Va rog raspuns urgent.
Buna ziua.
Multumesc pentru sfat.In cazul in care acesta este singurul drum pe care il pot urma.......fie,pentru ca am de recuperat de la ei o sume destul de mare"4500 Ron".
Am plecat de respectiva firma din 05 09 2009.
Pana in prezent nu am primit salariile restante aferente lunilor iulie si august si putin din septembrie.Am incercat pana in prezent sa recuperez acesti bani pe cale amiabila.Nu am incercat sa intentez nimic cu ITM-ul .Cauza. Nuam vrut sa fac rau acestei firme,ma rog,sunt eu un pic cam..... .In cazul in care as vrea sa inaintez catre ITM o sesizare cum ma sfatuiti sa fac?