avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Schimbare din \"fara TVA in cu TVA\"
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Schimbare din "fara TVA in cu TVA"

Buna ziua .Rog raspuns urgent daca se poate.
Detin o Intr. Ind.neplatitoare de TVA.Am gasit un client care nu accepta sa lucreze cu mine pe motivul ca nu se poate scade cu TVA-ului "fiind o investitie".
Domeniul de activitate (Productie publicitara)
Este o posibilitate sa pot sa o schimb in platitoare de TVA in maxim 2,3 zile? Va rog raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 21:03, 14 Aprilie 2011
Mergeti urgent la Adm. Finaciara pana nu se razgandeste clientul.
Dar, pana sa aveti nevoie sa va incasati banii iar clientul sa va taie factura mai aveti timp sa va preschimbati si forma juridica daca cea prezenta nu va satisface.
Succes!
Multumesc de raspuns.
spuneti clientului ca tva aferenta serviciilor dvs. n-o deduce, dar nici n-o plateste care dvs, deci nu are ce pierde practic.

nu cred ca merita sa va inregistrati ca platitor de tva doar pentru un client....sau poate ca merita.
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
xerxes, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de pardoseli lucian construct srl lucian construct srl buna.am si eu o intrebare.noi am avut un mag.de materiale de constructii si l-am suspendat.in oct 2012 am reluat activitatea,dar ca si activitate este ... (vezi toată discuția)
Tva siminaelena siminaelena VA ROG sa ma ajutati...nu sunt contabila am o situatie...o firma de la 20 ian 2011 neplatitoare de Tva exemplu produs vandut cu 3.30+Tva= 4.09 acum ... (vezi toată discuția)
Reducere la tva bobostaru bobostaru Buna seara. Sunt Intr. Ind.neplatitoare de tva. Sunt pe punctul de a achizitiona un client\" X\" .La randul lui clientul \"X\"mai are o firma concurenta ... (vezi toată discuția)