avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate N. Robert

Activitate N. Robert

Multumesc mult pentru raspuns si pentru atentia acordata !
Multumesc foarte mult pentru raspuns !

Dar nu este problema mea personala, eu doar sunt curios care sunt articolele exacte care pot ,, incrimina" acest forum :D
Buna Ziua !

Am urmatoarea problema : Pe un forum Romanesc mai exact ([EDITAT]) s-au adus injurii la adresa firmei de resurse umane Romano-Olandeze ,,[EDITAT]'' , precum ca aceasta firma ar recruta persoane de cetatenie romana pentru a lucra in prostitutie in alte tari, lucru care nu este adevarat ! Totul a inceput de la anuntarea unui post disponibil in cadrul firmei de asistenta-manager ,
se cerea o doamna sau domnisoara care sa detina un aspect fizic placut , unele dintre canditate chiar au fost duse la sediul firmei din olanda pentru acomodare si pentru a demonstra ca postul chiar este disponibil si nu este adevarat ce se vorbeste pe Forum , transportul si cazarea au fost suportate de firma . Unele din canditate care nu au avut noroc probabil, au inceput sa aduca injurii asupra firmei pe Forumul [EDITAT] ba chiar si pe [EDITAT].ro lucru care desigur duce la scaderea credibilitatii firmei !

Aceasta firma recruteaza Femei si barbati pentru diferite cereri in Olanda de exemplu in constructii , logistics , au pair , si multe altele .

Doresc sa stiu sub ce mijloace si ce ARTicole mai exact pot obliga administratorii forumului sa inchida aceasta Discutie (Thread) Injurii .. Atac la persoana ? Calomnie ?

Multumesc anticipat pentru timpul acordat citirii acestui subiect si pentru raspuns !
Răspuns la discuția Datorie MaPN , Demisie
Deaja au aparut ceva penalizari, in fine acum am o firma pe numele meu dar in cazul asta va fi pe numele mai mele deacum :P ps: cam cat ar trebui sa ma fac ca ploua ? 5 ani pana se prescrie ? :P
Bunza Ziua,

in septembrie 2008 m`am inrolat in armata cu grad de soldat, la biroul de recrutare am fost informat ca , contractul de munca este pe 2 ani , dupa care am plecat la o unitate de instructie unde am facut 4 luni si la inceputul anului 2009 am ajuns la unitatea unde am fost repartizat de catre biroul de recrutare unde am semnat un contract de 4 ani de munca . dupa o luna am decis sa`mi depun demisia si am plecat din unitate . cand am ajuns acasa am primit de la finante o instiintare ca am de platit 1000 euro pentru cheltuielile de instructie .

Tin sa precizez ca la plecarea mea nu am semnat nici un act prin care am luat la cunostinta ca am de platit cu toate ca au telefonat acasa si au spus sa vin sa semnez dar nu am vrut, cred ca cineva a semnat in locul meu

Se poate face ceva acum sa contest aceasta datorie in instanta ? intrucat eu nu am semnat ca am luat la cunostinta ca am de platit

Multumesc anticipat pentru raspuns

Buna ziua,

Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati taxa de poluare.:O

[ link extern ]

Doresc sa stiu daca intradevar este posibil acest lucru , ca la fel am un automobil adus din germania dar nu dispun acum de fonduri pt. inmatricularea automobilului...X-(

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Multumesc mult !
Buna Ziua ! :D

Astazi am primit acasa un plic de la Agentia nationala de administratie fiscala cu un titlu executor , o obligatie de plata pentru cheltuielile de scolarizare , mentionez m`am inrolat in Armata anul trecut si am facut o instructie ( scolarizare) de 3 luni si 3 saptamani pentru a ocupa o functie de soldat in M.A.p.N. apoi urma sa ma duc la o unitate militara din brasov si sa semnez un contract pe o durata de 4 ani de zile.
Dupa ce am vazut cum sunt tratat si pe perioada instructiei si la unitatea din brasov. am decis sa nu mai respect contractul si sa demisionez, acum dupa ceva vreme dupa ce m`am intors acasa am primit plicul acesta , dar aici spune ca pot depune o contestatie in termen de 15 zile , si din cate i`mi aduc eu aminte eu nu am semnat nimic cand am plecat precum ca am luat la cunostinta ca am atat de platit cu toate ca un supertior mi`a spus ca trebuie sa semnez ca sa`mi ajunga datoria la finante , cred ca cineva a semnat in locul meu . X-(

Rog cine se pricepe daca bine voieste sa`mi spuna ce trebuie sa fac si daca e vro posibilitate de a scapa de a, achita suma asta Multumesc Anticipat !