avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate mirey11

Activitate mirey11

Prins conducand sub influienta alcoolului refuz probe biologice,tulburarea ordinii publice la data de 09.05.2018 si mai apoi. la un an de zile cand era judecat procesul pe data de 10.09.2019 am aflat ca am dosar si pt ultraj.Dupa sentinta am primit un 1 an si 8 luni condamnare cu suspendare si 60 de zile in folosul comunitatii si 3 ani probatiune. .Am primit sentinta pe 26.09.2019 ,iar pe 7.10.2019 am avut recurs facut la Curtea de apel Iasi.Toate infractiunile sunt facute de la aceeasi problema atunci .Cu as putea scapa de dosarul de ultraj si sa nu ajung la condamnare cu executare?
Multumesc!
Buna dimineata ! A avut inchiriat apartamentul in 2010 luna noiembrie si decembrie in 2011 ianuarie ,februarie martie si aprilie si in anul 2012 -2013 tot 6 luni (luna XI ,XII-I,II,III,IV),cu contract de inchiriere am platit impozitul la stat aferent venitului ,in anul 2010-2011 un venit de 120 lei (20 lei pe luna) iar in 2012-2013 suma de 600 lei (100 lei pe luna),iar acum mi-a venit de la csa de sanatate de dat 858 plus dobanzi.Am sunat ,am trimis pe fax si deciziile de impunere si mi-a calculat pe primul an 311 lei . Cum se calculeaza cei 5.5% ??? Se calculeaza la venitul icasat sau la salariul minim pe economie?
Multumesc1
asa si am de gand sa fac sa-l predau

a trecut aproape o luna .Este vorba de un telefon gasit intr-o institutie publica si care s-a folosit cu o alta cartela ,acum ce se mai poate face daca cazul a ajuns in atentia politiei si se poate depista dupa codul IMEI al telefonului asa am inteles ( acum chiar dac vreau sa-l restitui de buna voie tot so sa fie probleme ??
cum as putea sa returnez obiectul fara a-mi fi facuta public identitatea si a primi sanctiuni