avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Activitate mrnsc_bogdan

Activitate mrnsc_bogdan

Răspuns la discuția somatia de plata
Pt. eventuale probleme iti las mail. mrnsc_bogdan@yahoo.com
Răspuns la discuția somatia de plata
Stai linistit. Sa inteleg ca esti angajatul societatii. In aceasta situatie conf. codului comercial. esti comis voiajor si in aceasta situatie tu ai calitatea de reprezentant al patronului care incheie acte in numele si pe seama patronului. IN CONCLUZIE PROCEDEAZA ILEGAL CA SI ALTI ASA- ZISI PATRONI DIN ROMANIA. NU EXISTA O ASTFEL DE SANCTIUNE SI NICI NU POTI FI TU SANCTIONAT INTR-UN FEL PT. NEACHITAREA FACTURILOR DE CATRE ALTII.
Nu esti agent de vanzari. Agentul de vanzari nu este angajatul patronului ci o pers. fizica sau pers. juridica ce are cu acesta un contract de agentie in baza caruia desfasoara aceste activitati specifice. Ar trebui sa vezi cum esti incadrat pe cartea de munca .
Răspuns la discuția legea 10/2001
Multumesc
Răspuns la discuția legea 10/2001
Mai exista vreo alta cale?
Discuție legea 10/2001
Buna ziua,

Doresc sa stiu daca mai pot trimite o notificare privitoare la un imobil, conform legii 10/2001.Mi-a spus un executor judecatoresc ca termenul de 6 luni in care trebuia eu sa ma incadrez este un termen de prescriptie ci nu de decadere.

Cu stima, Marinescu D-tru.
Discuție legea 10
care este actul normativ privind regimul de stabilire si plata a despagubirilor aferente imobilelor preluate in mod abuziv?
Discuție expropiere
Are cineva cunostinta despre decretul 463/1984 privind expropierea? Nu reusesc sa-l gasesc nicicum. Multumesc anticipat daca cineva il are si doreste sa-l trimita.mrnsc_bogdan@yahoo.com