avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10/2001

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca mai pot trimite o notificare privitoare la un imobil, conform legii 10/2001.Mi-a spus un executor judecatoresc ca termenul de 6 luni in care trebuia eu sa ma incadrez este un termen de prescriptie ci nu de decadere.

Cu stima, Marinescu D-tru.
Cel mai recent răspuns: mrnsc_bogdan , utilizator 10:49, 8 Decembrie 2005
termenul pentru formularea si expedierea unei notificari in temeiul legii 10/2001a expirat.
Mai exista vreo alta cale?
varianta initiala si etern valabila: actiunea in revendicare imobiliara, in temeiul codului civil.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedari fanarudelia fanarudelia buna ziua am gasit un document prin care statul roman (nicolae Ceausescu) a trecut din proprietate private in proprietatea statului un teren de 841 m patrati ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie 10 ani vs 3 ani dumitru2000 dumitru2000 avem o hotarare prin care Primarul este obligat sa emita o dispozitie prin care sa dispuna estituirea in natura a unui imobil. Primarul nu se conformeaza - ... (vezi toată discuția)
Legea notificarilor pe locuinte,exista? Radu31 Radu31 Buna ziua,aduc si eu in atentia dvs o problema care pare,pt mine, imposibil de rezolvat. Cel putin eu mi-am pierdut speranta ca cei care ar trebui sa se ocupe ... (vezi toată discuția)