avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate kiddilau

Activitate kiddilau

Răspuns la discuția Ce soft juridic sa aleg?
Mai puteti incerca Legis. da-ti un google.
Imi raspunde si mie cineva pe aici? in 18 e termenul de judecata.. Vreau sa stiu ce am de facut :) Va multumesc!

Vlad
Buna dimineata,
Am revenit cu un nou mesaj la subiectul deschis de mine.
A trecut prima data de proces si iata ce apare la judecatoria Pitesti pe site:

02/11/2009 PENTRU ACESTE MOTIVE, ÎN NUMELE LEGII DISPUNE Reia procedura de citare cu părţile, petentul cu copia întâmpinării. Amână judecarea cauzei la 18.01.2010. Cu recurs odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 02 Noiembrie 2009 Încheiere

Acum eu ce sa inteleg din asta? imi explica cineva mai exact? ... L-am pierdut? Ce inseamna recurs odata cu fondul? .. O sa primesc motivul mai detaliat al amanarii procesului pe data de 18.01.2010 acasa in posta? .. Ce e de facut? V

Va multumesc
Vlad
Salut,
Stiu eu o avocata in Constanta la care am apelat si eu pentru depasirea vitezei in localitate. Daca esti interesat da un semn.
Va multumesc mult pentru tot ajutorul acordat si pentru informatii!!
Astazi mi-am procurat timbrele judiciare. Din pacate am gasit doar de 0,5 lei.. sper ca nu conteaza ca sunt mai scumpe :)) ..ar fi chiar culmea. Ma bucur ca pot plati taxa aceea la judecatorie.. sa nu am alte drumuri. Va tin la curent cu noutati.
O zi frumoasa in continuare!

Vlad
Imi propun sa ajung la Pitesti de dimineata buna si dupa cum ti-am spus in celelalte mesaje.. o sa ajung acolo cu taxa platita in contul lor si timbrele cumparate :D .. sa nu am alta treaba acolo.

Ms
Ti-as fi foarte recunoscator daca m-ai putea ajuta! Daca ai vreun contact acolo.. cui sa explic situatia.. sau poti sa ma ajuti intr-un fel.. dau o cafea cu prima ocazie :P

Multumesc mult!!!

Vlad
Multumesc frumos Alexandra! :)

Ideea este ca exact la numarul mentionat mai sus am sunat si mi-a raspuns o doamna care spunea ca e de la tribunal. Ea mi-a comunicat ca judecatoria lucreaza doar Joi intre 10 si 12.Doamna de la tribunal nu stia sa-mi dea nici un fel de detalii, deci nu am cui sa cer informatii despre certificatul de grefa prin telefon.. sau sa le explic situatia mea:(
Pe site-ul de unde e si numarul apare si contul:
Taxe judiciare de timbru:
Cont RO42TREZ04620070103XXXXX
Trezoreria Pitesti, Beneficiar Bugetul de Stat CF 8609468
Daca platesc in acest cont taxele judiciare de timbru ma prezint doar cu chitanta nu? mai trebuie sa platesc ceva?
Sunt in ceata totala...deci este taxa de timbru si timbrul judiciar. Banuiesc ca timbrul judiciar pot sa il iau si din orasul meu :))

Merci tare mult
Sau daca se trimite prin posta trebuie taxa aceea de timbru? Daca trimit dosarul prin posta rapida.. astazi Luni! .. pot merge joi la judecatorie doar sa-mi ridic certificatul de grefa?? Pentru ca ma indoiesc ca daca depun personal dosarul joi.. primesc certificatul de grefa pe loc.

Va multumesc!
Deci.. poate eu sunt mai batut in cap si nu mai inteleg nimic. Am vb. cu o avocata si mi-a scris asa: "In privinta certificatului de grefa te sfatuiesc sa contactezi telefonic arhiva si sa le explici ca vii din alta localitate. Eventual poti plati taxa de timbru in contul indicat pe portalul instantelor [ link extern ] ."
Acum ce fac? trebuie platita taxa de timbru sau nu trebuie?

Plec joi la judecatoria Pitesti si nu vreau sa ma trezesc cu vreo surpriza pe acolo ca n-am platit nu stiu ce.. sau sa merg sa cumpar nu stiu ce timbre .. pentru ca nu cunosc orasul :) .. si programul lor este doar Joia de la 10 la 12.. timp in care vreau sa rezolv problema.
In concluzie.. Eu merg joi acolo cu toate copiile mentionate mai sus.. si primesc certificatul de grefa? nimic mai simplu ?:D fara alte taxe timbre ciocolati :))

Va multumesc!