avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Ce soft juridic sa aleg?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Ce soft juridic sa aleg?

Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ales ca lucrez pe spete noi din mediul de business. Auzisem ca si Editura Beck lansase un program legislativ care contine asa ceva. Stie cineva ceva despre el?
Cel mai recent răspuns: Elena Diculescu , utilizator 21:25, 25 Ianuarie 2011
Legalis de la Beck mie nu mi-a placut deloc. Reviste au Sintact si Eurolex. Le-am folosit pe amandoua si as alege in orice zi Eurolex, chiar daca arata mai rau si e putin mai complicat de folosit, pentru ca Sintactul are niste probleme de substanta. Indaco nu mi-a placut catusi de putin, mai ales ca nu are variante actualizate la o multime de acte normative.
Mie imi place Lex Expert.
Iti apar modificarile si actualizarile cu alta culoare, pt a fi urmarite mai usor.
LexNavigator
Multumesc mult pentru raspunsuri. Trebuie sa admit ca despre Eurolex nici macar nu am auzit. Din ce am citit acum pe site-ul lor, nu sunt prea diferiti la nivel de continut de Legalis, ba chiar as spune ca nu au deloc doctrina. Am sa incerc insa o testare aprofundata, daca acest lucru este oferit de catre firma producatoare.
As fi vrut sa incerc Sintact, dar este practic imposibil in cele 2 zile de testare pe care o dau pentru programul online.
am folosit in acelasi timp sintactul, legalis si indaco (lege4). aveam de solutionat o problema legata de institutiile financiare nebancare si niciunul dintre softuri nu avea documentul cautat. l-am cerut si singurii care au raspuns au fost cei de la legalis.
ca pret, nu sunt diferente mari intre cele trei. pentru mine a contat insa promptitudinea.

Alte discuții în legătură

Softuri legislative Karmin Karmin Ce softuri legislative folositi?
Pe baza carui criteriu l-ati ales?
Ar fi util sa aflam avantajele si dezavantajele acestora :) (vezi toată discuția)
Soft legislativ Elena Anghelescu Elena Anghelescu Sunt in cautarea unui soft legislativ bun. Premisele: am lucrat ca si consilier juridic, am folosit LexNavigator (versiunea veche) si nu-mi place. Am luat ... (vezi toată discuția)
Utilizare soft legislativ claudiuta claudiuta Buna tuturor! Am si eu o intrebare. Am vazut ca a aparut un nou soft legislativ online,legalis,facut de Editura Beck. Lucreaza careva cu el?Cum este in ... (vezi toată discuția)