Buna tuturor!
Am si eu o intrebare. Am vazut ca a aparut un nou soft legislativ online,legalis,facut de Editura Beck. Lucreaza careva cu el?Cum este in comparatie cu Legis?Multumesc.O zi buna sa aveti si un weekend minunat!
Cred ca cel mai bun este legalis Premium
Modulul legalis Premium cuprinde informaţii complete şi complexe, încercând să acopere nevoile celor care doresc să fie informaţi într-un timp cât mai scurt.
Modulul include toate cele 3 secţiuni ale sale legalis Legislaţie, Jurisprudenţă şi Doctrină.
Buna!Pai eu am scris ieri,dar vad ca nu apare ce am postat,,Oi fiapasat gresit :P...Mi-am facut cont gratuit.Poti alege sa folosesti doar unul din module sau Premium care le contine pe toata. Observ ca e usor de utilizat ,mai ales ca au update online. Doctrina e din drept civil (contracte,succesiuni,fam,,,),am inteles ca va fi si comecial peste ceva timp.Eu cred ca e ok,mai ales ca la altul pe care il folosesc nu am asa ceva,si aici pot vedea si o anumita lege la o data nume din timp,ptr ca exista optiunea acesta,Mai este si conexiuni intre legi.Merita incercat.O zi buna!
si eu zic de bine de Legalis Premium, ca si colegul Elis!
am analizat cele 3 secţiuni: Legislaţie, Jurisprudenţă şi Doctrină.
mi se pare ok de folosit si bine structurat