Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ales ca lucrez pe spete noi din mediul de business. Auzisem ca si Editura Beck lansase un program legislativ care contine asa ceva. Stie cineva ceva despre el?
nu as mai incerca legalisul nici sa mi-l dea gratuit. m-am chinuit in perioada de test sa pricep cum se cauta si cum sa gasesti un document, dar mi-a fost peste puteri. eu iti recomand sa alegi orice alt soft: sintact (vezi ca si ei au acum o versiune online), lege start care e destul de bun si mai sunt si altele.
pentru adutescu. asa este, comparativ cu celelalte programe Lex Expertul este foarte usor de folosit si culorile din acte chiar te ajuta, mai ales cand ai un cod fiscal sau niste norme de urmarit :D
Si eu folosesc tot Lex Expert. Mi se pare un program lucrat cu atentie si "dichisit"...
Jurisprudenta aferenta unui anumit act normativ poate fi urmarita la nivel de articol, lucru deosebit de util in cazul codurilor sau al actelor de mare interes pentru ca permite studierea comparativa a solutiilor jurisprudentiale adoptate de diferite instante, precum si evolutia in timp a practicii judiciare.
Constitutionalitatea si jurisprudenta CEDO la fiecare act normativ, forma actualizata si formele anterioare (cu indicarea actului normativ modificator), legaturile la nivel de articol constituie un motiv suficient sa ceri si de la ei o oferta.