Am platit o amenda de circulatie de doua ori - la achitarea impozitului pentru locuita mi s-a spus ca am o amenda neplatita si am achitat fara a verifica in prealabil. Ulterior am dus la "Impozite si taxe sector 5" dovada initiala a platii si am facut demersurile necesare pentru recuperarea banilor. A trecut un an si nu mi-a fost restituita acea suma, motivul fiind ca Primaria nu deblocheaza fondurile.
Va rog sa-mi spuneti ce as putea face in acest caz.
Deci in situatia in care ipoteca se muta pe acest apartament (deci este in favoarea bancii pana la achitarea integrala a creditului), daca se face contract de vanzare cumparare are dreptul la jumatate din apartament? Eu raman sa platesc ratele si-l despagubesc si pe el?
Sunt casatorita si impreuna cu sotul meu si cei doi copii minori locuiesc intr-un apartament din Bucuresti cumparat pe numele tatalui meu. Pentru achizitionarea apartamentului am facut un credit ipotecar, pe numele meu (ipoteca este pusa pe casa din provincie a parintilor mei).
As vrea sa-mi lamuriti urmatoarele aspecte:
- ce drepturi are sotul meu asupra apartamentului in cazul unui divort
- ce drepturi are in cazul in care tatal meu trece apartamentul pe numele meu si muta ipoteca pe acest apartament (creditul este facut pe 25 ani, din care au trecut doar 2 ani in care s-au platit ratele).
Buna ziua.
As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate de a obtine indemnizatia de crestere copil si pentru al doilea copil nascut din sarcina gemelara in august 2010
Faptul ca primesc cei 600 de lei anuleaza posibilitatea de a obtine un raspuns favorabil in instanta?
Multumesc anticipat pentru raspuns!