in urma cu cateva luni am cumparat un produs si nu reusesc sa gasesc factura si certificatul de garantie.
Intrebarea mea este daca mai pot beneficia de garantie.Presupun ca magazinul are copii dupa factura si garantie si vreau sa stiu daca pot solicita o reemitere a acestura.
Multumesc anticipat
Daca am un site gen youtube.Dar un user poate sa isi puna sa zicem toata muzica sa...sa zicem albume intregi si are libertatea de a o face publica sa fie ascultata de toata lumea sau sa fie privata(sa fie ascultata doar de cine vrea el)...ma aflu in vreun pericol juridic.
Userul poate fi pedesit si pot fi fortat sa dezvalui datele sale personale?
Mandatarul este imputernicit sa incheie contractele de furnizare......
Mandatarul este imputernicit sa incheie contract de inchiriere cu privire ka imobilul identificat,sens in care va indeplini toate formalitatile in vederea obtinerii documentelor necesare,va solicita si ridica extrasul de carte funciara,se va prezenta la biroul notarului public sau la oricare organ competent,va depune actele solicitate,va face declaratiile necesare,va semna pentru mine oriunde trebuinta o va cere.
Pentru indelinirea prezentului mandat mandatarul meu se putea adesa oricaror organe si insitutii de stat sau local unde va putea depune si ridica orice acte,va completa declaratiile necesate si va semna in numele meu si pentru mine oriunde trebuinta o va cere.
Mandatarul meu imi va putea sustine interesele in fata oricaror organe de stat,fata de persoane particulare,precum si in fata instantelor judecaresti....
Mandatarul meu este imputernicit,de asemea ,sa faca orice declaratii in leg cu situatia juridica a imobilului identificat mai sus si in legatura cu persoana mea,dar numai in vederea indeplinirii acestui mandat,va putea obtine si depunde de oriunde si oriunde orice acte ar mai fi necesare si va putea sa semneze oriunde trebuinta o va cere
Daca am o procura de imputernicire cu drepturi depline asupra unui apartament si am la dispozitie si contractul apartamentului in original pot lua pe cineva in spatiu in cazul unei mutatii sau unui buletin.
In procura scrie ca am drepturi depline doarca nu pot incheia acte de dispozitie,respectiv sa instrainez imobilul