avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat garantie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat garantie

in urma cu cateva luni am cumparat un produs si nu reusesc sa gasesc factura si certificatul de garantie.
Intrebarea mea este daca mai pot beneficia de garantie.Presupun ca magazinul are copii dupa factura si garantie si vreau sa stiu daca pot solicita o reemitere a acestura.
Multumesc anticipat
Copie de pe factura exista si la magazin deoarece aceasta este intocmita in trei exemplare.
Certificatul de garantie se elibereaza intr-un singur exemplar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi comerciale - certificate de garantie georgestere georgestere in 2007 firma la care lucrez a achizitionat mai multe produse de la un furnizor, acestia nelivrandu-ne certificate de garantie, spunand ca o sa ne livreze ... (vezi toată discuția)
Cadastru ? zatara zatara Salutare! Poate ca ar fi trebuit sa stiu raspunsurile, dar uite ca nu stiu, asa ca intreb. Cu ceva timp in urma am cumparat, in graba, un teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Certificat de garantie pierdut mmem mmem Buna, Am pierdut certificatul de gatantie al unui produs electronic, mai am doar factura. Produsul a fost cumparat pe firma in urma cu un 1 si 8 ... (vezi toată discuția)