avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate leky

Activitate leky

acum 1an de zile... Aproximativ sa produs o bataie in fata fast fodului meu... eu mancam si am vazut putin din bataie...neinteresandu-ma.
am fost citat ca si martor...m-am dus am dat declaratie...filmat cu mana pe biblie..
spunandu-mi ca nu voi fi chemat prin tribunale... amfost citat de 2 ori pana acum si nu m-am dus... deoarece ambii care au produs bataie sunt persoane "smechere"din orasul in care locuiesc si imi este frica pentru afacerea pe care o am...cat si pentru mine..si nu vreau sama duc la proces. azi dimineata am primit mandat de aducere. si logic nu m-am dus nici acum la proces...
intrebarea mea este: ce pot face sa nu mai fiu implicat in acest proces, sa nu mai primesc mandate de aducere.. deoarece nu ma intreseaza sa mai dau alte declaratii. e nevoie sa ma duc la procurorul sef sa-i spun ca imi mentin declaratia si ca nu vreau sa ma mai cheme la procese sau ce pot face? multumesc mult
Viitoarea mea avocata, a depus o cerere de amanare,dar eu tot trebuie sa ma prezint la primul termen. Ce ar trebui sa-i spun instantei la primul termen,si cum as putea obtine,ca data viitorului termen sa fie peste 1 luna, pentru a-mi putea pregati apararea?
Răspuns la discuția CITATIE
Mai am o intrebare : Ce se intelege prin "Partea careia, personal, prin reprezentant sau aparator ales sau prin functionarul sau persoana insarcinata cu primirea corespondentei, i s-a inmanat in mod legal citatia pt un termen de judecata nu mai este citata pt termenele ulterioare, chiar daca ar lipsi la vreunul dintre aceste termene cu exceptia situatiilor in care prezenta acestora este obligatorie potrivit legii."
Discuție CITATIE
Am avut o intamplare urata acum 1 an jumatate si tocmai ce mi-a venit citatie acasa in calitate de parte vatamata pt "Fond - vatamare corporala" cu mentiunea sa comunic daca se constituie parte civila in cauza, iar in caz afirmativ sa se indice suma solicitata. Intrebarea mea e ce suma as putea cere daca zilele de ingrijire medicala de pe certificatul medico legal sunt 18-26 zile ?
multumesc anticipat,
stima