MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU RASPUNS , AM SA LE CITESC SI EU CHIAR ACUM.
Ei nu au incheiat la nivel de unitate nici un alt contract, deaceea eu stiu ca se aplica CCMUNN, indiferent de nr. lor de angajati, acesta se aplica pentru orice angajator.
As mai dori si alte pareri cu privire la acest subiect si vis-a-vis de acest nr. de "21 "angajati.Scrie undeva ca CCMUNN se aplica doar pentru angajatorii cu un nr. mai mare de 21 angajati? Multumesc.
Buna seara! Va rog din suflet sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns, multumesc.
Pe scurt, sunt in preaviz(mi se incheie luni pe data 23.11.09) de incetare CIM conf. art.65, alin.1. Am cerut printr-o cerere scrisa inca un salariu conf. art.78 CCMUNN si deasemenea inca un salariu mediu pe unitate conf. art.51 lit.c. CCMUNN pentru nasterea unui copil. Ei imi raspund ca nu voi beneficia de nimic din cele cerute conf.art.236 alin.1si 2din Codul Muncii, conf.art.3 Legea130/'96 , specificand ca ei vor aplica doar CIM.
MAI PRECIZEZ CA FIRMA ARE SUB 21 ANGAJATI , MI S-A SPUS CA DEACEEA NU SUNT OBLIGATI DE CCMUNN. CE SA MAI INTELEG?
Va rog respectuos ajutati-ma cu un raspuns, ce as putea sa fac in aceste conditii, multumesc.
Multumesc
Dar trebuie sa depun cerere inainte de concediere la sediul angajatorului sau se poate depune si dupa?
Sunt obligati sa-mi primeasca cererea chiar daca apuca sa ma concedieze??
Multumesc frumos pentru raspuns.As mai avea o intrebare:
Ajutorul pentru nasterea copilului de la angajator il mai pot solicita si dupa concediere sau nu?
Va multumesc!