Luati va gandul. La propriu. Un avocat din comisia de corectare de la civil mi a zis ca el crede ca cel mai probabil in ianuarie se vor afisa. El personal mai are doar vreo 20 de teze de corectat insa spune ca sunt probleme la procedura penala. Ca se corecteaza de 2 persoane si dak e diferenta mai mare de un punct intre evaluari, o recorecteaza alti 2. Problema e ca nu prea se ocupa de corectare, au alte prioritati. A mai zis ca s ar putea sa se insele cu cateva zile dar in niciun caz acum. Mai mult, au sunat cateva persoane la barou si li s-a spus ianuarie. Am luat o ca pe o "expediere", dar afland si din partea asta acelasi lucru, e cel mai probabil sa se intample asa. Sfatul meu, uitati ca ati dat un examen. Nu mai dati refresh, se va afla, incercati sa va ocupati cu altceva. Si mie mi au dat peste cap toate planurile, o sa petrec sarbatorile nestiind ce se va alege de mine, dar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Faceti la fel ca n avem incotro! S-auzim de bine!
1. Trebuie copii legalizate la toate copiile MAI PUTIN buletinul care azi il acceptau in forma certificata. Pentru discutii detalitate despre aceasta masura uite-te in urma cu 20-30 pg :)
2. Ajunge un singur rand de acte, nu mai trebuie copii xerox sau un al doilea dosar.