avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate cosmincebuc

Activitate cosmincebuc

Ok, la sugestia dvs. am sa inchei discutia. Imi puteti spune va rog insa, de ce considerati ca fiind off-topic discutia? (eventual pe un mesaj privat, daca sugerati sa fie inchis topic-ul)
Daca nu imi puteti raspunde puteti sa va abtineti, si nu sa faceti post-ari numai pentru rating.

Intrebarea tine de achizitii/licitatii si intrebam cum identific daca autoritatea contractanta solicita un parteneriat public privat sau nu.
Va multumesc frumos pentru raspuns.

Momentan sefa este in sedinta, cred ca nici dansa nu stie exact ce trebuie cautat.
Problema mea este cum aflu daca o licitatie are si elemente de parteneriat public privat sau nu...

Pe Jurnalul Uniunii Europene vad ca sunt numai cele 19 anunturi, sa inteleg ca toate tine de parteneriat public privat?
Bun ziua,

Mai devreme m-a rugat sefa sa ii caut anunturi de licitatii de parteneriat public privat pe SEAP si in jurnalul uniunii europene - - [ link extern ]

Eu nu am lucrat niciodata pe licitatii, de asta ocupandu-se o colega care acum este in concediu...

Unde sa caut pe e-licitatie? la ce rubrica? de unde stiu care proiect tine de Parteneriat Public Privat si care nu?

Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Valio a scris:

Luati va gandul. La propriu. Un avocat din comisia de corectare de la civil mi a zis ca el crede ca cel mai probabil in ianuarie se vor afisa. El personal mai are doar vreo 20 de teze de corectat insa spune ca sunt probleme la procedura penala. Ca se corecteaza de 2 persoane si dak e diferenta mai mare de un punct intre evaluari, o recorecteaza alti 2. Problema e ca nu prea se ocupa de corectare, au alte prioritati. A mai zis ca s ar putea sa se insele cu cateva zile dar in niciun caz acum. Mai mult, au sunat cateva persoane la barou si li s-a spus ianuarie. Am luat o ca pe o "expediere", dar afland si din partea asta acelasi lucru, e cel mai probabil sa se intample asa. Sfatul meu, uitati ca ati dat un examen. Nu mai dati refresh, se va afla, incercati sa va ocupati cu altceva. Si mie mi au dat peste cap toate planurile, o sa petrec sarbatorile nestiind ce se va alege de mine, dar incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Faceti la fel ca n avem incotro! S-auzim de bine!

Parca nu trebuia sa se stie cine corecteaza....
Executron a scris:

1. Trebuie copii legalizate la toate copiile MAI PUTIN buletinul care azi il acceptau in forma certificata. Pentru discutii detalitate despre aceasta masura uite-te in urma cu 20-30 pg :)

2. Ajunge un singur rand de acte, nu mai trebuie copii xerox sau un al doilea dosar.

Deci trebuie sa imi legalizez diploma de licenta, certificatul de nastere si foaia matricola? vor foaia matricola legalizată? că aia are vreo 7 pagini... :|
Salutare, am si eu cateva nelamuriri vis-a-vis de dosarul de inscriere....

Pe site-ul baroului Bucuresti scrie "Copii Certificate" in dreptul documentelor... Din cate stiu eu asta inseamna scris pe ele "conform cu originalul" si semnate....
Pentru cei care ati depus deja dosarul, trebuie legalizate la notar? ....
Se depun tot ca anul trecut două dosare? adică încă unul numai cu copii ale actelor?
Vă mulţumesc.
asta inseamna ca trebuie verificat zilnic buletinul ca sa vad care dintre clientii mei au intrat in faliment?
Chiar nu exista nici o modalitate de a evita ratarea termenelor de admitere la masa credala? Sa presupunem ca lichidatorul nu ne-a notificat.... aceeasi situatie? Se scuza prin faptul ca a fost publicat in BPI?

Va multumesc.
Atenţie, depuneţi documentaţia în dublu exemplar. Unul rămâne la instanţă, iar celălalt va fi comunicat lichidatorului de către instanţă.
Buna ziua...
Am o nelamurire, mi-a fost comunicata Notificarea privind deschiderea procedurii falimentului pe data de 02 a lunii iar termenul de inscriere a cererii de admitere a creantei era la data de 04 a lunii... In aceste conditii, nu am avut timp sa intocmesc cererea in termen.
Notificarea a fost trimisa in termen legal?
Pot cere repunerea in termenul de depunere a cererii de admitere creanta?
Daca da, pe ce motiv?

Va multumesc anticipat.
Art. 1. – Se stabileşte data de 10 noiembrie 2010 ca dată de începere a
desfăşurării examenului
de primire în profesie ca avocat stagiar

Poate dăm 20 de ore de examen într-o zi, v-ar mai surprinde ceva? :)