Mi-am schimbat locul de munca in ultimele 6 luni anterioare concediului de maternitate si noul angajator mi-a calculat indemnizatia raportat numai la actualul loc de munca.
Am vavzut ca legea nu mentioneaza conditia "actualului loc de munca".
Puteti sa ma ajutati cu argumente legale pentru a demonstra ca ar trebui luate in calcul veniturile si de la fostele locuri de munca?
Ar trebui sa aduc adeverinta cu veniturile realizate acolo?
Actualul angajator ce plateste pentru mine in perioada concediului de maternitate?
Art. 38. - (1) Dreptul asupra marcii se epuizeaza, iar titularul nu poate interzice altor persoane folosirea acesteia pentru produse care au fost puse in comert in Uniunea Europeana si in Spatiul Economic European sub aceasta marca de titularul insusi sau cu consimtamantul sau.
(2) Prevederile alin. (1) nu sunt aplicabile daca exista motive temeinice care justifica opozitia titularului la comercializarea ulterioara a produselor, in special atunci cand starea produselor este modificata sau alterata dupa punerea lor in comert.
Daca dvs. ati cumparat legal produsul, nu va pot opune marca inregistrata.
O asociație deja înființată are membri persoane juridice și membri în consiliul director sunt 2 persoane fizice. Președintele consiliului director era și directorul uneia dintre societățile care sunt membre. Președintele a fost revocat.
La înregistrarea hotărârii de schimbare a membrilor la judecătorie mi s-a pus în vedere prevederea art 24 privind faptul ca cel puțin un sfert din membrii consiliului director trebuie sa fie și membri ai asociației.
Daca membrii asociației sunt persoane juridice, prin numirea ca membru a reprezentantului unei persoane juridice respect prevederea legala?
S-a afisat anunutul privind examenul pt consilieri in propr. intelectuala. Una din conditii se refera la o adeverinta pt 3 ani de practica eliberată sau vizată de Camera Naţională a Consilierilor în Proprietate Industrială din România.
1. Puteti sa imi indicati o prevedere legala detaliata privind practica?
2. In ce conditii se vizeaza adeverinta?
3. Daca am stat pe langa un consilier de propr. intelectuala dar nu sunt inscrisa oficial la practica, acesta poate sa imi dea respectica adeverinta?
Hotararea prevede 2 lucruri:
1. Debitorul trebuie sa inceteze utilizarea marcii mele in activitatea sa comerciala
2. Debitorul trebuie sa achite daune cominatorii de x pentru fiecare zi in care nu isi indeplineste obligatiile din hotarare.
Probleme:
1. Daca debitorul nu inceteaza sa foloseasca marca mea, inclusiv sa isi inceteze activitatea pe site, nu prea il pot obliga sa faca acest lucru.
2. RIL prevede ca daunele - cominatorii trebuie transformate in daune - interese.
In plus, instanta nu a precizat de cand se calculeaza daunele - cominatorii.
Ma vad in fata unei sentinte fff frumoase dar cu sanse mici de a fi pusa in aplicare.