avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie punct de lucru

imi cer actul constituiv al SC dar este cel din 2004, acum in 2007 inca nu l-am facut, iar in 2005 s-a schimbat actionariatul, trebuie sa depun si dovada schimbarii???
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:40, 25 Februarie 2007
Actul constitutiv este unul singur, la el se poate face modificari...asa ca in prezinti pe cel din 2004 la care atasezi toate modificarile aduse lui pana in prezent
De fapt, rescrieti actul constitutiv tinand cont de modificarile intervenite., astefel incat actul sa reflecte situatia actuala. De exemplu, daca la infiintarea firmei aparea: sediul socitatii este in ........, dar intre timp au fost operate la Reg. Com una sau mai multe modificari succesinve de sediu veti inlocul sediului vechi cu adresa sediului actual.
Eu zic sa mergeti pe sfatul lui elis. Actul constitutiv este unul singur care se pastreaza pe toata durata existentei persoanei juridice; in cazul unor modificari, acestea se fac prin "acte aditionale" care fac parte integranta din act.

Actul constitutiv nu poate fi "rescris" si sa aiba si efectele legale.

Mai bine mergeti si interesati-va la Registrul comertului.

Se pare ca aici parerile sunt impartite...#-o
......asa credeam si eu......dar interpretarea majoritara constat ca e in sensul updatarii constitutivului.....mie mi se pare logic ca un constitutiv sa fie unic si singular, nu peticit ca un ciorap, ca de aia e constitutiv:D
Legea societatilor comerciale a fost modificata, nu o am acum la indemana sa-ti citez exact, dar pentru orice modificare in actul constitutiv te prezinti mata` ne-niku-le la Registru cu ultima varianta a actului constitutiv, botezata ACT CONSTITUTIV al SC avantul-prabusirea SRL modificat prin Hotararea Adunarii Generale din data de.....
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2007
Nicoleta Cristina Romașcanu, Avocat

Alte discuții în legătură

Acte aditionale act constitutiv doriacristina doriacristina De-a lungul ultimilor ani, am facut mai multe acte aditionale la actul constitutiv (schimbare locatie, adminstrator, etc). Trebuia sa duc la ORC fiecare act ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv alina_cj alina_cj Buna ziua, Cand se modifica hot. AGA, trebuie modificat si actul constitutiv? Si mai trebuie inregistrat la ORC? (vezi toată discuția)
Aport natura teren - act constitutiv autentic si la modificare ? ionutanton777ro ionutanton777ro Este vorba despre un SRL deja infiintat. Unul din asociati aduce ca aport un teren. Este clar ca actul modificator, care practic reprezinta un titlu de ... (vezi toată discuția)