avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie punct de lucru

imi cer actul constituiv al SC dar este cel din 2004, acum in 2007 inca nu l-am facut, iar in 2005 s-a schimbat actionariatul, trebuie sa depun si dovada schimbarii???
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:40, 25 Februarie 2007
Eu am intrebat la registru si apoi am si depus deschidere de punct de lucru doar cu hot.AGA si act adit. Mi s-a spus ca doar la dechidere/inchidere punct de lucru nu trebuie rescris actul constitutiv, in rest DA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale act constitutiv doriacristina doriacristina De-a lungul ultimilor ani, am facut mai multe acte aditionale la actul constitutiv (schimbare locatie, adminstrator, etc). Trebuia sa duc la ORC fiecare act ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv alina_cj alina_cj Buna ziua, Cand se modifica hot. AGA, trebuie modificat si actul constitutiv? Si mai trebuie inregistrat la ORC? (vezi toată discuția)
Aport natura teren - act constitutiv autentic si la modificare ? ionutanton777ro ionutanton777ro Este vorba despre un SRL deja infiintat. Unul din asociati aduce ca aport un teren. Este clar ca actul modificator, care practic reprezinta un titlu de ... (vezi toată discuția)