avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale iar modific????
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

iar modific????

daca infiintez un punct de lucru, pe langa actele pe care le depuneam si pana acum la ORC trebuie sa mai fac un nou act constitutiv care sa includa si noul punct de lucru??? am oricum HAGA + ADITIONAL LA ACTUL CONSTITUTIV.

da niste taxe ??? stie cineva la cat se ridica costul unei astfel de modificari???
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:18, 30 Mai 2007
din cate stiu eu..si am infiintat destule puncte de lucru..aceastea nu trebuie trecute in actul constitutiv, drept urmare nu trebuie sa mai depui un nou act constitutiv, deoarece nu ai facut nici o modificare...asta daca infiintezi numai punct de lucru. Cat despre taxe, depinde si de cate activitati autorizezi la punctul de lucru..asta daca vrei..oricum..cred ca vreo 3 mil-4..cam asa
ai infiintat pct de lucru si in 2007 cand a intrat in vigoare modificarea legii 31/ privind soc. com?????????
Nu trebuie actul constitutiv reactualizat.
infiintarea unui punct de lucru presupune modificarea actului constitutiv. prin urmare trebuie facuta si depusa si varianta actualizata a act. constit la R. Com.
Recunosc ca nu am facut pana acum numai inffintare punct de lucru ci s-a mai modificat si altfel Act. constit dar dupa mine trebuie varianta actualizata.
Sorry, te contrazic. Am deschis punct de lucru si nu mi-a trebuit actul constitutiv reactualizat.

Alte discuții în legătură

Procedura registru schimbare sediu declarare punct de lucru comerciantul comerciantul Am reusit sa fac cesiunea la RC Bucuresti si mi s-a spus ca e sediul expirat. Vreau sa schimb sediul la alta adresa si sa deschid un punct de lucru dar in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie punct de lucru OANA GORAN OANA GORAN imi cer actul constituiv al SC dar este cel din 2004, acum in 2007 inca nu l-am facut, iar in 2005 s-a schimbat actionariatul, trebuie sa depun si dovada ... (vezi toată discuția)
Aport natura teren - act constitutiv autentic si la modificare ? ionutanton777ro ionutanton777ro Este vorba despre un SRL deja infiintat. Unul din asociati aduce ca aport un teren. Este clar ca actul modificator, care practic reprezinta un titlu de ... (vezi toată discuția)