daca infiintez un punct de lucru, pe langa actele pe care le depuneam si pana acum la ORC trebuie sa mai fac un nou act constitutiv care sa includa si noul punct de lucru??? am oricum HAGA + ADITIONAL LA ACTUL CONSTITUTIV.
da niste taxe ??? stie cineva la cat se ridica costul unei astfel de modificari???
din cate stiu eu..si am infiintat destule puncte de lucru..aceastea nu trebuie trecute in actul constitutiv, drept urmare nu trebuie sa mai depui un nou act constitutiv, deoarece nu ai facut nici o modificare...asta daca infiintezi numai punct de lucru. Cat despre taxe, depinde si de cate activitati autorizezi la punctul de lucru..asta daca vrei..oricum..cred ca vreo 3 mil-4..cam asa
infiintarea unui punct de lucru presupune modificarea actului constitutiv. prin urmare trebuie facuta si depusa si varianta actualizata a act. constit la R. Com.
Recunosc ca nu am facut pana acum numai inffintare punct de lucru ci s-a mai modificat si altfel Act. constit dar dupa mine trebuie varianta actualizata.