un srl cu doi asociati:x-persoana fizica, asociat 50% si administrator unic, y-persoana juridica 50% care la randul ei are doi asociati: pe x si pe z, ambii administratori ai lui y. x cere insolventa ambelor societati si numeste un administrator judiciar care ii serveste interesele lui personale, refuzand orice colaborare cu z. pe langa faptul ca nu respecta legea 85/2006(nu anunta toti creditorii, nu convoaca aga pt. numirea unui administrator special,etc), am descoperit ca a sustras niste acte din dosarul de la tribunal, iar cand l-am somat in aceasta idee, a afirmat ca le-a luat din gresala si a adus acelasi nr. de pagini dar care au calgrafie si cerneala diversa. din pacate nu pot stii ce se afla in aceste 6 pagini. prblema mea este ca nu vreau sa stau sa vad cum manipuleaza legea facandu-mi totul pt. a ma ruina si nu stiu ce pot face! am un avocat dar care este angajat pt. procesul de partaj( mentionez ca x este fostul meu sot, iar eu-aime- sant z! va rog sa ma ajutati cu un sfat de specialitate. multumesc
Scuze , expimarea mea a fost nepotrivita
- schimabarea lichidatorului o poate solicita creditorii
- cu privire la masurile luate de lichidator pot depune contestatii atat creditarii cat sa adm special - dar in cazul prezentat nu este inca numit !!!
Hotarare aga
caprice
cum se face o hotarare aga de majorare de capital a unei societati X aflate in reorganizare/insolventa? marirea capitalului se face prin aportul noului asociat ... (vezi toată discuția)
Insolventa
Daniela Enache
Firma x in calitate de debitor , datoreaza o suma firmei y. A fost un proces pe rol deschis de firma y exista sentinta definitiva, Ordonanta 5/2001 somatie de ... (vezi toată discuția)