avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... contestarea administratorului judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

contestarea administratorului judiciar

un srl cu doi asociati:x-persoana fizica, asociat 50% si administrator unic, y-persoana juridica 50% care la randul ei are doi asociati: pe x si pe z, ambii administratori ai lui y. x cere insolventa ambelor societati si numeste un administrator judiciar care ii serveste interesele lui personale, refuzand orice colaborare cu z. pe langa faptul ca nu respecta legea 85/2006(nu anunta toti creditorii, nu convoaca aga pt. numirea unui administrator special,etc), am descoperit ca a sustras niste acte din dosarul de la tribunal, iar cand l-am somat in aceasta idee, a afirmat ca le-a luat din gresala si a adus acelasi nr. de pagini dar care au calgrafie si cerneala diversa. din pacate nu pot stii ce se afla in aceste 6 pagini. prblema mea este ca nu vreau sa stau sa vad cum manipuleaza legea facandu-mi totul pt. a ma ruina si nu stiu ce pot face! am un avocat dar care este angajat pt. procesul de partaj( mentionez ca x este fostul meu sot, iar eu-aime- sant z! va rog sa ma ajutati cu un sfat de specialitate. multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 12:39, 12 Mai 2010
Contestarea administratorului judiciar o pot face doar creditorii !
... contestarea o poate face si administratorul special - ...... Legea85/2006
Ultima modificare: Duminică, 25 Aprilie 2010
ELLABV, utilizator
ELLABV a scris:

... contestarea o poate face si administratorul special - ...... Legea85/2006

In L 85/2006 publicata in MO nu scrie asa ceva
art 18. alin 2, lit.c. - legea 85/2006
Scuze , expimarea mea a fost nepotrivita
- schimabarea lichidatorului o poate solicita creditorii
- cu privire la masurile luate de lichidator pot depune contestatii atat creditarii cat sa adm special - dar in cazul prezentat nu este inca numit !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare aga caprice caprice cum se face o hotarare aga de majorare de capital a unei societati X aflate in reorganizare/insolventa? marirea capitalului se face prin aportul noului asociat ... (vezi toată discuția)
Insolventa Daniela Enache Daniela Enache Firma x in calitate de debitor , datoreaza o suma firmei y. A fost un proces pe rol deschis de firma y exista sentinta definitiva, Ordonanta 5/2001 somatie de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu lichidatorul iulianavoicu iulianavoicu sunt creditoare intr-un proces de insolventa, lichidatorul a gasit o masina la firma debitoare (care era pe leasing), care a fost predata conform unui contract ... (vezi toată discuția)