avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Daca locuiesc de 15 ani in casa parintilor mei impreuna cu fratele meu si parinti mei si parintii mei lasa prin testament toata casa fratelui meu ....mai e ceva de facut?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 21:08, 31 Martie 2010
Buna ziua !
Da . Puteti ataca testamentul in instanta, avand in vedere ca v- a fost incalcata rezerva succesorala.
Cu stima !
in termen de 3 ani de la data decesului defunctului puteti cere reductiunea liberalitatilor excesive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vocatie succesorala. reprezentarea ContSters297911 ContSters297911 Buna ziua fiind 3 copii la parinti, unul dintre copi decedeaza, cum se imparte mostenirea persoana decedata avand la randul ei 2 copii ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat testamentul dupa 18 ani? 201715 201715 Buna seara! Am o problema care ma framanta de ceva timp si va rog sa imi raspundeti daca se poate.Socrul meu i-a lasat mostenire sotului meu, cu cateva luni ... (vezi toată discuția)
Mostenire jlo jlo Buna ziua intrebarea mea este urmatoarea: daca bunica sotului meu face un testament in care -i lasa stranepoatei(minora) ei(copilul nostru) un apartament ... (vezi toată discuția)