avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Cam la cat pot ajunge cheltuielile in cazul unei succesiuni? Sau in functie de ce anume se poate estima o cifra ?
Cel mai recent răspuns: mihaelllatya , utilizator 23:40, 31 Martie 2010
taxa de succesiune se calculeaza in functie de masa succesorala,cu cat masa succesorala este mai mare,taxa de succesiune va fi pe masura
Daca dezbateti succesiunea la mai mult de 2 ani de la deschiderea ei ( data decesului) platiti si impozit.
Cel mai bine va interesati la notar.
E vorba de un apartament cu 3 camere decomandat in capitala, o Dacia veche si ..cam atat. Daca mi`ati putea spune o suma aproximativa, ar fii super.
Daca ne spuneti si cat timp a trecut de la deces...
In mai se face 1 an.

Alte discuții în legătură

Onorariu notarial ptr mostenire ghicaadrian ghicaadrian as vrea sa stiu va rog cam care este suma pe care trebuie sa o platesc notarului pentru actele de succesiune pe o casa cu terenul aferent si teren extravilan (vezi toată discuția)
Taxa succsesiune busu_nicoleta busu_nicoleta Buna ziua. As dori sa ma ajutati cu sfaturi privind taxa de succesiune pt tatal meu decedat acum 6 ani. In urma decesului nu s-a facut taxa de succesiune. In ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaisele mihaisele In cazul unei succesiuni ( e vorba de un apartament ), se mai plateste taxa de timbru sau doar onorariul notarului + restul de cheltuieli ? (vezi toată discuția)