avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgent urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgent urgent

contestatia in anulare depusa la curtea de apel impotriva unei decizii penale date de catre tribunal si ramasa definitiva la curtea de apel a ramas definitiva
Exizta cale de atac impotriva acestei decizii a curtii de apel
2 . Aceasta contestatie fiind facuta pe motive : in faza de apel instanta NU a audiat inculpatul (la judecatorie fiind achitat ) si a pronuntat o condamnare in lipsa declaratiei acestuia
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:24, 1 Aprilie 2010
va rog sa ne spuneti care ar fi urgenta.Multumim.
Va rog sa detaliati pentru ca eu, personal, nu am inteles nimic. ;)
Pentru a primi un sfat la obiect,este bine sa detaliati problema deoarece modul in care v-ati adresat nu este destul de lamuritor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva - cale de atac marystanga marystanga Buna ziua va rog frumos sa-mi ma lamuriti si pe mine intr-o problema si anume as dori sa stiu daca se mai poate face apel mai departe din moment ce s-a ... (vezi toată discuția)
Care este calea de atac împotriva unei hotãrâri pronunþate într-un litigiu de muncã? rosiorilor rosiorilor Intr-un litigiu de munca privind contestatie la o decizie de concediere care a fost intridusa la tribunal, hotarirea tribunalului este supusa apelului sau ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare - competenta Micaly Micaly Buna ziua A fost formulata contestatie in anulare (si introdusa legal la instanta care a pronuntat decizia) atat [b]impotriva deciziei[/b] cat si ... (vezi toată discuția)