avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma in perioada de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma in perioada de crestere a copilului?

Vreau sa deschid o firma,si sunt in perioada de indemnizatie pt cresterea copilului,si cred ca voi pierde cei 8mil daca imi deschid firma.La PF e tot la fel?cum sa fac?sfatuiti-ma,va rog.
Daca o face socrul meu pe numele lui si apoi dupa ce termin indemnizatia,o pot trece pe numele meu,adica sa mi-o vanda mie?ce costuri ar implica asta?merita?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2007
camy2555, utilizator
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:48, 4 Februarie 2007
Mult mai sigur mergeti pe varianta 2, data chiar de dvs. Costurile inregistrarii la Reg. Com a unei cesiuni ulterioare a partilor sociale la valoarea lor nominala e mai mic decat indemnizatia pe o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea asociatului unic deliandiana deliandiana Buna ziua din nou. M-ati putea lamuri cum se poate trece o firma de pe un nume pe altul? Mai precis schimbarea asociatului unic. Am o firma, unde asociat ... (vezi toată discuția)
Pictor,cum sa vand tablouri?? principessa60 principessa60 buna ziua.imi place sa pictez,si m-am gandit sa imbin utilul cu placutul.Vreau sa vand tablourile pe care le fac dar nu stiu cum si unde.Trebuie sa infiintez ... (vezi toată discuția)
Proces deschis in anul 2001 george-ionut george-ionut socrul meu detine un teren pe care are construita si o casa ,singurul act pe care il are este un contract de vanzare-cumparare ,, de mana,, cu 2 martori ,intre ... (vezi toată discuția)