avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate

Buna ziua,
fratelui meu i s-a intocmit dosat penal deoarece a condus in stare de ebrietate.
Aprimit amenda contraventinala de 200lei si suspendarea pemisului pentru un an de zile, deoarece este prima abatere de acest fel si "nu a avut cazier".
Stim ca el figurea acum cu o bulina neagra in cazier. Daca peste 10 ani mai este prins conducand sub influenta alcoolului, pedeapsa va fi mult mai rea deoarece are cazier?
Cand se "sterg" aceste buline negre din cazier? Sau raman pe viata inscrise la Politie?
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 20:44, 1 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Amenda contraventionala a fost data de politie, dupa terminarea cercetarii penale. Ce decizie a dat Parchetul?Scoatere de sub urmarire, NUP?
Oricum, amenzile contraventionale nu se trec in cazier.
Prea multe nu stiu dar amenda s-a dat in momentul cand l-au prins dupa efectuarea testului si luarea probelor de sange. Decizia a fost suspendarea permisului de conducere ptr. 1 an de zile.
Pe noi ne intereseaza daca v-a ramane cu cazier sau nu dupa aceasta fapta.
Este bine ca inainte de apelati la cineva sa va sfatuiasca sa aprofundati mai bine problema la care doriti sa va referiti.
Probabil,ca dupa ce veti fi lamurit asupra situatiei reale,veti reveni cu o intrebare la obiect.
Numai amenzile penale si condamnarile se trec in cazierul judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la cazier ioanatudor5 ioanatudor5 In urma cu 1 an un var a fost prins intr-un magazin sportiv furind.Arecunoscut fapta a fost dus la politie unde a dat o declaratie dupa care la aproximativ 4 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - am condus fara permis claxy_claudiu claxy_claudiu Am si eu o problema,cine ma poate ajuta am avut permisul suspendat,pe o durata de 90 de zile,si eu am condus cateva zile fara permis de conducere...,la acre ma ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in germania muresan manuela muresan manuela buna .acum 2 luni sotul meu a fost prins de politia germana cu o alcoolemie de 2. in sange, in aerul respirabil sau fiola nu prea stiu ca nu ma pricep a fost ... (vezi toată discuția)