Ce probe sa cereti?!
NU am de unde sti ce va trebuie....:) Depinde - martori, expertiza, inscrisyri, etc....
pai tu ai zis mai sus sa cerem probe. Si eu te-am intrebat
ce probe sa cer? Fiind parte civila cred ca nu am ce probe sa mai cer. Pe fond instanta i-a obligat sa ne plateasca daunele rezultate in urma furtului. Cred ca ei ar trebui sa depuna probe sau sa le ceara, apelantii nu? Eventual pot sa cer mentinerea solutiei din sentinta de pe fond. Daca nu zic bine te rog sa ma corectezi.
Nu am spus ca nu puteti pune nimic, ci ca nu trebuie, adica nu aveti vreo obligatie in acest sens.
Depuneti orice vi se pare util pt cauza, dar ca parte civila iti poti face apararea numai pe latura civila.
pai eu asta te si intreb. Fiind pe latura civila, inculpatii facand apel, nu trebuie depusa o intampinare tinand cont de latura civila? Am inteles de la tine ca nu e obligatorie...Atunci NU TREBUIE SA DEPUN NIMIC AI ZIS. Inseamna ca instanta judeca pe probele deduse pe fond sau nu? Eu oricum ..nu am ce probe sa cer. Politia i-a prins, Parchetul a intocmit rechizitoriul.
Si ultima intrebare la care te rog mult sa imi raspunzi: Prezenta noastra la termene este obligatorie?
Multumesc mult pentru disponibilitate.:)