Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: Bunica mea a incheiat un contract de uzufruct pt apt pe care il detinea ca proprietar, in urma mortii mamei mele. Pe mine m-a dat in judecata pt a ma scoate din masa succesorala si mi-a platit despagubiri, ramanand ea unicul proprietar.Acest lucru se intampla acum aprox 10 ani. Acum se pare ca este de acord sa rezilieze contractul cu tertele persoane si sa recuperez eu apartamentul...
Inainte de a semna contractul de uzufruct, a fost pensionata pe caz de boala psihica, fiind analizata de o comisie medicala, trei ani la rand si avand in fiecare an acelasi diagnostic, nemaifiind considerata capabila de a desfasura orice fel de activitate profsionala. Poate fi anulat acest contract de uzufruct pe baza acestei boli psihice si cum sau exista vreo alta posibilitate?
Multumesc mult!
da. cu un proces destul de dificil, dar raspunsul este, da! Asta este opinia mea si mi-o sustin cu cazuri similare in care am pledat si am castigat..va doresc succes!
Este bine sa strangeti actele medicale si apoi sa va consultati cu un avocat pentru a vedea ce sanse aveti. Nu orice boala psihica implica lipsa de discernamant la incheierea unui act juridic. Altfel procesul poate fi destul de dificil.