avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plangere contraventionala

Am depus o contestatie la un proces verbal de contraventie (prin care mi s-a dat amenda si a fost retinut certificatul de inmatriculare) si la termenul de judecata s-a dat urmatoarea decizie '' Amana cauza la 4.05.2010 pentru a se depune intampinare. ''
Ce inseamna asta? Ce trebuiea sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 21:10, 3 Aprilie 2010
D-voastra nu faceti nimic, termenul este dat pentru politie.Probabil ca a fost o lipsa de procedura cu intimata, si s-a dat un nou termen pentru citare si pentru ca aceasta sa depuna intampinare.
Contestatia are doua capete de cerere (in principal): a.- privind amenda contraventionala; b.- privind punctele penalizare; Daca in contestatie nu ati facut referire si la punctele penalizare/permis reveniti la cotestatie pentru ca instanta de judecata sa se pronunte si asupra acestui aspect! In rest are dreptate colegul!
Nu aveti ce precizare sau revenire sa faceti, pentru ca prin insasi plangerea contraventionala formulata, se solicita anularea PV de contraventie, cu toate masurile dispuse in el.
V-am explicat, intampinarea o depune intimata, partea adversa, ca raspuns la contestatia d-voastra.
Va multumesc pentru amabilitate
Foarte util acest site
procmarci a scris:

Nu aveti ce precizare sau revenire sa faceti, pentru ca prin insasi plangerea contraventionala formulata, se solicita anularea PV de contraventie, cu toate masurile dispuse in el.
V-am explicat, intampinarea o depune intimata, partea adversa, ca raspuns la contestatia d-voastra.



Contestatnd procesul verbal ati contestat de fapt toate masurile contraventionale luate impotriva dvs si stipulate in acesta,deci fata de cele scrise in cerere,in acest moment,nu aveti ce precizari sa mai faceti.
Este un termen acordat si pentru a da posibilitatea intimatei sa isi faca apararile.
Nu pot decat sa sustin ca fiind pertinenta observatia dlui consilier

Alte discuții în legătură

Mi s-a pus în vedere sã motivez în drept cererea, sub sancþiunea anulãrii ei Silviuvox Silviuvox Subiect: Contestatie la amenda ITM Buna ziua , am facut o contestatie la amenda ITM, si am primit o comunicare adresa de la judecatorie , unde scrie: in ... (vezi toată discuția)
Poate fi obligat petentul la plata onorariului avocatului intimatului? zargan zargan Buna ziua,acum ceva timp am fost amendat de Politia Locala Constanta si pentru ca am considerat ca masura a fost injusta ,am facut contestatie, in care am ... (vezi toată discuția)
Contestatie la amenda de la politia locala lao207 lao207 cum sa formulez o contestatie la o amenda de la politia locala? (vezi toată discuția)