avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie la amenda de la politia locala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie la amenda de la politia locala

cum sa formulez o contestatie la o amenda de la politia locala?
Cel mai recent răspuns: lao207 , utilizator 11:42, 21 Noiembrie 2012
In termen de 15 zile de la comunicarea procesului-verbal, aratand temeiurile in drept si prezentand situatia de fapt. Cel mai bine ar fi sa angajati un avocat.
eu ma gideam sa scriu eu o cotestatie catre judecatoria galati si sa scriu ce sa intimplat. multumesc mult
Instanta careia ii veti adresa plangerea contraventionala este indicata in cuprinsul procesului-verbal, in speta instanta locului savarsirii contraventiei.
po depune aceasta contestatie prin posta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar cu data gresita karina0910 karina0910 am primit astazi o amenda radar in valoare de 60 lei fiind hotarata sa merg maine sa o platesc, am vazut ca data era 06.01.2009 in loc de 06.01.2010.ce pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca exista o cerere tip de contestatie ... Marian Saulescu Marian Saulescu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca exista o cerere tip de contestatie sau se poate scrie de mana? La fel pentru cererea de grefa. Daca sunt cereri tip unde ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru parcare pe trotuar deși eu nu am permis, iar mașina o conducea fiul meu. pot face contestație? Ciprian19851985 Ciprian19851985 Am luat amenda pt parcare in fata unui bloc, pe trotuar. Amenda a venit prin posta si eu nu am permis. Fiul meu conduce masina si a parcat. Pot face ... (vezi toată discuția)