avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... taxa timbru contestatie inscriere la masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

taxa timbru contestatie inscriere la masa credala

Buna ziua,

Imi poate raspunde cineva care este cuantumul taxei de timbru pe care trebuie sa o platesc pentru a trimite o contestatie pentru ca am fost exclus de la masa credala ca fost salariat al unei companii aflate in procedura de insolventa. Specific faptul ca la inscrierea creantei la masa credala am timbrat doar cu timbre judiciare de 0,3 lei. Fiind persoana fizica, fost salariat trebuie sa platesc taxa de timbru si la inscrierea la masa credala si la contestatie? Care este cuantumul acestor taxe pentru a nu risca respingerea creantei?
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 16:24, 1 Aprilie 2010
120 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru si timbru judiciar sunt fixe? Andrei T Andrei T cererea de somatie de plata adresata instantei trebuie timbrata cu taxa timbru si timbru judiciar. valoarea acestor doua taxe nu este fixa? (39 lei, respectiv ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Cerere masa credala prin administrator special caprice caprice Buna ziua ma ajutati va rog cu un model de cerere de incriere prin administrator special la masa credala a unei societati comerciale? Multumesc (vezi toată discuția)