avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA decont TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

decont TVA

la declaratia 300 din decembrie , am prins si valoarea bonurilor fiscale pentru TVA, si am inteles ca nu trebuie, decat daca am factura fiscala, ca altfel nu se deconteaza. Pot face o reglare acum la martie ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 14:01, 1 Aprilie 2010
Da, puteti face regularizare la rd.28 din decont.
Puteti trece la regularizari in luna martie, dar cel mai bine ar fi sa faceti corectii de erori materiale. Este o procedura specifica privind reglarea erorilor din decontul de TVA pe care o aflati de la Administratia Financiara de care apartineti.

Practic, se face noul decont corect care se depune impreuna cu jurnalele de TVA si cu balanta de verificare, insotite de o cerere, la AFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face o rectificare? analici analici Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta : in luna a 9 la o firma care are \"Z\"-uri am gresit intr-o zi suma si deorece clientul nu mi-a adus \"Z\"-ul final ... (vezi toată discuția)
Decont 300 eronat viorica bulzan viorica bulzan Ce documentatie trebuie sa fac la fisc pt rectificarea decontului 300 in trim III 2012 MULTUMESC MULT (vezi toată discuția)
Acte gãsite dupã depunerea declarațiilor Qimer Qimer Mi-au fost predate azi mai multe facturi din luna septembrie, dar între timp am depus declaratiile 300 și 100 (cu depunere trimestrială). Care ar fi ... (vezi toată discuția)